Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 11 decembrie 2013

Idei de cadouri (II)

Asa cum se vede, a venit sezonul rece si, cel mai probabil, telefonul vostru, sau al celui care va primi cadoul, are touchscreen. O idee buna de cadou de Craciun ar fi o pereche de manusi touchscreen, cu care puteti atinge ecranul telefonului sau tabletei, iar acesta va reactiona la atingere, ca si cum ati folosi degetul fara manusi. Personal, va voi putea spune cum functioneaza in cateva zile, deoarece am intentia sa imi iau  asa ceva. 
Alt exemplu de cadou ar fi o casca bluetooth, cum e cea pe care o am, care ajuta mult atunci cand aveti mainile ocupate sau nu vreti sa scoateti telefonul din buzunar, cand ploua sau ninge si vreti sa il protejati, sau pur si simplu cand conduceti si nu vreti sa luati amenda.
Ca sa termin cu accesoriile, util ar fi si un ceas bluetooth, cum este Gear, dar pentru ca este "mofturos" si nu se imperecheaza decat cu cateva modele de telefoane, puteti sa va alegeti un model mai ieftin, gen Pebble sau Sony SmartWatch2, pe care le puteti gasi la jumatate din pretul lui Gear si care se pot imperechea cu orice smartphone cu Android. Consider ca si acesta este util si va poate scuti de timp si miscari in plus, atunci cand vreti sa scoateti din buzunar sau poseta telefonul, cand va suna cineva sau primiti mesaje SMS sau pe retele de socializare. Puteti verifica foarte simplu cine va suna sau mesajele doar uitandu-va la ceasul de la incheietura mainii. Este usor, discret si practic, un cadou foarte util.
Orice veti alege, comandati-le din timp pentru a ajunge la voi pana la Craciun. Spor la cumparaturi!
L.E. am primit manusile a doua zi dupa comanda, sunt subtiri, dar calduroase, comode si au pe varful a 3 degete un material putin mai deschis la culoare (sau mai bine zis un gri inchis - imi era teama ca erau mai deschise la culoare si ca se va vedea ca in poza de mai sus, insa nu e asa), trebuie sa fi foarte atent ca sa iti dai seama de diferenta. Acea bucata de material face posibil ca ecranul touch al telefonului sa reactioneze natural, ca si cand as da cu degetul gol pe el. Sunt foare multumit de ele si le voi folosi cu placere in iarna aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu