Faceți căutări pe acest blog

vineri, 13 aprilie 2012

Despre anvelope

Nu oi fi eu mare sofer si nici cu mecanica nu prea le am. Stiu cum sa schimb un cauciuc atunci cand situatia imi cere asa ceva. Insa habar nu aveam cand trebuie schimbate anvelopele. Anvelopele trebuie schimbate in fiecare sezon daca mergi mult cu masina, dar te tin cam 4-5 ani de la fabricatie daca mergi moderat.
In ziua de azi, in functie de marca, anvelopele au markeri de uzura. Adica iti arata cand trebuie sa iti achizitionezi anvelope. Si atunci incepe o cursa de cautare a celor mai bune anvelope, dar de multe ori nu aruncam un ochi si ofertelor de anvelope online ieftine existente pe piata romaneasca. O simpla cautare pe internet si poti sa-ti achizitionezi anvelope vara ieftine cu markeri pentru a sti tot timpul cand a venit vremea sa schimbi anvelopele.
Recomand sa va cumparati anvelope iarna de pe VanzariAnvelope.com.Ca sa stiti ce sa cautati online, aveti mai jos o poza care explica insemnele de pe anvelope.Ce va intereseaza in primul rand este dimensiunea.


Aceasta este formata din "latime", "inaltime", "diametru janta", "indicii de sarcina si viteza", apoi daca vreti exact aceeasi anvelope va mai uitati dupa numele profilului si marca anvelopei. Nu uitati de faptul ca anvelopele sunt de 3 tipuri: de vara, de iarna si all seasons. Nu mergeti vara cu cele de iarna ca le uzati repede si nu aveti aderenta celor de vara, nu mergeti iarna cu cele de vara ca alunecati si nu aveti aderenta celor de iarna. Cele all seasons sunt un fel de struto-camila si nu le recomand decat daca vreti sa iesiti mai ieftin pe total cu achizitiile. Ele nu se comporta perfect nici vara, nici iarna. Daca totusi le alegeti, aveti grija sa aibe insemnul M+S pe ele pentru ca este obligatoriu pentru sezonul de iarna, altfel riscati sa luati amenda la un control al politiei.
Succes in cautari!


Un comentariu:

  1. Sunt curioasa ce legi or sa mai intervina pana in iarna!:) Interesant articol oricum!!:)

    RăspundețiȘtergere