Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 12 mai 2012

Ce ma enerveaza (2)

Am intrat intr-un magazin dimineata la prima ora, pe la 8 si ceva si am luat din frigider un suc. Magazinul era gol, doar vanzatoarea care imi arunca de departe urmatoarele cuvinte: "Sa imi dati marunt ca eu nu am bani in casa sa va dau rest" vazandu-ma cu o hartie de 10 lei in mana. Am luat sucul si l-am pus pe tejghea si am plecat. Pe drum spre usa am intrebat "Daca nu aveti bani in casa sa dati rest de ce ati mai deschis?".
Ghiciti cine era cu gura mare si vocifera urmatoarele minute ca ce tupeu am sa intreb asa ceva?.
Exista oare cineva care nu a auzit de "Clientul nostru, stapanul nostru" sau nu stie ce inseamna pentru comerciant aceste vorbe?
Oare patronul stie ca pierde vanzari daca casa e goala dimineata si nu poate vanzatoarea sa dea rest? Probabil ca nu pentru ca nu este acolo, vanzatoarea nu ii spune si pe patron nu il duce capul.
Gresesc cu ceva?


LE : Magazinul este cel din imagine. 

2 comentarii:

  1. Dar ce zici de faptul ca eu m-am dus intr-o zi cu un pumn de marunti sa ii schimb in 2 bacnote de 10 lei si acelasi tip de vanzatoare mi-a zis ca nu are nevoie de marunti :))) si nu a vrut sa-i schimbe...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar eu chiar vroiam sa ii fac vanzare. Cred ca n-avea nevoie de bani. Genul asta de oameni raman repede pe drumuri si apoi isi plang de mila si zic ca au avut sefi nemernici, cand, de fapt ei sunt asa. Unii chiar merita sa ramana someri toata viata. Pacat ca nu functioneaza selectia naturala si nu mor...in chinuri.

      Ștergere