Faceți căutări pe acest blog

luni, 9 iulie 2012

SilkWeb - Platforma De Magazine online


Daca vrei sa iti faci un magazin online, trebuie sa urmaresti anumiti pasi pentru a pastra un aspect legal si a avea succes cu acesta. Astfel, mai intai trebuie sa iti creezi sau sa ai o firma pe care trebuie inregistrata afacerea. Astfel, cel mai simplu este, daca nu ai deja firma, sa consulti un avocat care se ocupa de infiintari firme. Acesta te poate sfatui incepand cu domeniul de activitate al firmei si terminand cu costurile totale ale infiintarii.
Apoi, trebuie sa gasesti un nume de domeniu, ideal ar fi cu terminatia  .ro, care sa aiba legatura cu ceea ce vrei sa vinzi in magazinul tau online. Acest nume de domeniu este adresa de web pe care se va gasi magazinul tau online. Gandeste-te la cateva variante si apoi, cauta pe google "domeniu" si vei gasi firme de la care poti achizitiona acest domeniu. Tot la ele verifici mai intai daca aceste variante de domenii la care te-ai gandit sunt libere.
Dupa ce ai cumparat domeniul, poti sa cauti gazduire pentru el. Unele firme care vand domenii ofera si gazduire, asa ca ai de unde sa alegi, sau chiar sa obtii oferte destul de bune la cumpararea domeniului. Tine cont de faptul ca iti trebuie spatiu pentru gazduire si trafic lunar (daca nu este inclus in oferta de gazduire).
Acum ajungem la crearea propriu-zisa a magazinului online, unde iti trebuie o firma specializata in astfel de softuri. Aici pot sa recomand SilkWeb, care are un portofoliu impresionant de magazine online create, functionand pe piata din anul 2005.


 

Platforma SilkWeb are un modul de cumparare a produselor extrem de simplu pentru clienti si este optimizata pentru o incarcare rapida si pentru motoarele de cautare, totodata fiind integrata si partea de social media. De asemenea genereaza automat feed-uri pentru toate comparatoarele.
Daca  doriti sa testati acesta platforma e-commerce, aveti posibilitatea sa faceti asta pe situl lor, tot ce va trebuie este o adresa de e-mail valida.
Mai departe, dupa ce ati terminat magazinul online si optimizarile SEO au fost facute, pentru a castiga clienti trebuie sa promovati acest magazin prin afise, pliante, ziare, spoturi radio, tv etc. Cea mai importanta promovare e cea in mediul web, prin care pliantele si afisele vor fi inlocuite de bannere si link-uri spre magazinul tau. Promovarea este foarte importanta pentru ca nu e de ajuns ca magazinul sa functioneze, trebuie sa stie si potentialii clienti de el. Altfel, el va functiona dar nu va fi accesat.
Vrei propriul tau magazin online? Il poti avea repede folosind platforma SilkWeb ! Nu uita, ai 10% reducere pentru serviciile / produsele SILKWEB daca atunci cand trimiti cererea de oferta folosesti adresa blogului meu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu