Faceți căutări pe acest blog

marți, 25 septembrie 2012

Dai un like?

Avand in vedere ca voi, cititorii mei sunteti din ce in ce mai multi, va pun o intrebare : imi dati o mana de ajutor cu un like la un concurs pe facebook?
Mai pe seara o sa va spun si despre ce concurs e vorba. Ma enerveaza tare ca unii incearca sa triseze si produc mii de voturi in cateva zile si as vrea sa vad cate se pot obtine in mod civilizat. Nu va impune nimeni sa ma votati. Singura rugaminte este sa lasati un mesaj dupa ce ati votat aici pe blog, pentru a contoriza aceste voturi. Imi pare de-a dreptul ciudat ca cineva sa aibe atata putere de convingere incat sa faca 1000 de like-uri pe zi si totusi organizatorii sa nu se sesizeze si sa cerceteze, mai mult, comentariile care acuza frauda incep sa dispara de pe pagina concursului. Se pare ca au revenit comentariile.

LE : deci, concursul este organizat de Cosmote, iLoveRecycling se numeste, pe pagina lor de Facebook.
Pentru cine doreste sa participe: trebuie sa te duci la unul din magazinele lor si sa le duci cel putin un telefon stricat pe care sa il pui in spatiul amenajat de ei. Ii rogi sa iti faca o poza cand faci acest lucru, completezi un formular de predare-primire si postezi pe pagina de facebook cate telefoane ai predat si poza. Primul telefon conteaza ca un like, de la al doilea ai cate 10 like-uri. Ai voie sa predai/participi o singura data. Simplu, nu?
Am intrat si eu in competitie cu cateva telefoane, asta imi da un start relativ ok. Premiile sunt 3 telefoane , unul de top pentru locul intai : Samsung Galaxy S3, si pentru urmatoarele doua locuri, un Nokia 710 si un Motorola XT615.
Inca sunt in faza de validare, cand voi avea un link valid pentru votare il voi posta aici.

LE Gata, sunt validat : http://on.fb.me/PNMybj  acesta e linkul, astept voturile voaste. Va multumesc anticipat.

3 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc, dar sunt prea multi participanti de profesie cu multe conturi false de fb in spate.Primul loc are cel putin 2 conturi pe acelasi nume, 4400 de prieteni pe unul din ele si se apropie de 4600 de like-uri la acest concurs. La o simpla cautare descoperi usor ca a mai castigat cu mii de like-uri diferite alte concursuri in acelasi mod, fara a fi descalificat. Probabil se pricepe, in 2 ani de cand a inceput sa faca magarii si-a facut mana. Trist, dar nu cred ca va face ceva Cosmote in aceasta privinta, desi se vede clar ca s-au facut sute de votari in fiecare zi la fiecare concurent din top 3.

      Ștergere
  2. http://lumeacafelei.eva.ro/mierlea.marius/

    RăspundețiȘtergere