Faceți căutări pe acest blog

joi, 22 noiembrie 2012

Pregatiri pentru vineri

Am cateva sfaturi pentru voi, o sinteza a celor spuse in articolul de mai jos:
1. Faceti o lista cu ce ati dori sa cumparati, cautati-le de acum pe situri si notati-va preturile de acum. Veti sti dupa ora 00.00 cat de mare este reducerea pe care siturile o acorda.

2. Faceti-va conturi pe toate siturile care vor avea promotii de acum, mai pe seara va fi aglomeratie.Asigurati-va ca aveti trecute toate datele corect in cont, inclusiv adresa de livrare. Nu veti avea timp atunci sa o faceti si e foarte probabil ca acele secunde sa conteze, pentru ca stocurile vor fi limitate, iar comenzile se prelucreraza in ordinea lor. Incercati sa faceti ca browserul sa memoreze datele de logare, in caz ca aveti probleme si se blocheaza, il veti inchide si redeschide, daca datele de logare sunt memorate deja, ati scutit secunde pretioase.

3. Deschideti mai multe taburi, pentru fiecare magazin cate unul si logati-va in cont mai devreme de ora 00.00 cand va incepe nebunia. Pentru aceasta folositi Mozilla sau Chrome, se misca mai fluent decat Internet Explorer cand e vorba de multe taburi.

4. Pe fiecare tab dati refresh din cand in cand, dar nu de cateva ori repede ca puteti sa blocati browserul, aveti rabdare sa se reincarce pagina pentru a vedea modificarile de stocuri sau promotii.

5. Daca ati terminat cumparaturile pe un site, inchideti acel tab, pentru ca celelalte sa se miste mai bine (e vorba de memoria RAM si cu cat e mai multa si mai libera, cu atat mai bine).

6. Nu uitati sa dati click pe linkurile din articolul anterior inainte de ora 00.00, va ajuta si pe voi, ma ajuta si pe mine si, cine stie, poate castigati ceva util si de la mine.
Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu