Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 19 decembrie 2012

Review Power Bank BRS-048 4800mA

Power Bank BRS-048 este o baterie externa de 4800 mA care are, ca dimensiuni 108x60x17 mm, adica un pic mai mic decat un HTC Desire, la fel de lat, dar si un pic mai gros. Asta il face sa intre la fix intr-un toc de curea de telafon (eu l-am folosit pe cel pentru HTC Desire), pe care il poti purta fara probleme cu tine toata ziua. Se incarca prin mufa USB de la orice calculator, timpul de incarcare difera, in functie de cat de plina este bateria. Daca este complet goala, incarcarea ei nu depaseste 3 ore.
Are pe laterala 2 mufe, una miniUSB, prin care se incarca, si una USB in care intra cablul cu cele 4 adaptoare :Apple 30 Pini, Nokia 2mm, MiniUSB, MicroUSB. Intre cele 2 mufe are un led, pentru ca o poti folosi si pe post de lanterna (binenteles, daca bateria este incarcata). Ledul albastru lung de pe fata este si pe post de indicator care arata cat de incarcata este bateria si porneste in momentul in care o incarci sau incarci un dispozitiv de la baterie.
Procedeul de incarcare al dispozitivelor este urmatorul: conectezi cablul la baterie si la dispozitiv, apoi apesi butonul pentru a porni incarcarea. Lanterna se porneste tinand apasat un pic mai mult acelasi buton.
Am folosit pentru testare un HTC Desire a carui baterie s-a incarcat in medie cate 5% la fiecare 5-10 minute. Dat fiind ca tensiunea de iesire este 1.5A, incarcarea este destul de rapida, poate chiar un pic mai rapida decat cea facuta cu incarcatorul original de priza.
Bateria se poate gasi la gsmnet si costa 119 ron + transport.

Specificatii tehnice:
° Tensiune intrare: 5V, 0.8A
° Tensiune de iesire: 5V, 1.5A
° Port incarcare: miniUSB
° Indicator LED
° Dimensiuni:108x60x17 mm
° Greutate: 86g
° Culoare: neagra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu