Faceți căutări pe acest blog

marți, 22 ianuarie 2013

Iar vreaumobila.ro

Despre vreaumobila.ro am mai scris cu alta ocazie, acum voi incerca sa va explic ce s-a schimbat intre timp. In primul rand s-au orientat mai mult catre socializare. Am gasit mai repede in cautari contul de facebook cu peste 100.000 de aprecieri, unde sunt foarte activi. Tot de aici am aflat de un concurs in care tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la newsletterul vreaumobila.ro si makevending.ro, iar premiile constau in 5 expresoare de cafea Tchibo-Cafissimo ce vor fi livrate la domiciliul castigatorilor. Au un blog de care am mai amintit si data trecuta. Si aici sunt foarte activi, cu multe articole zilnice cu idei de decoratiuni interioare, din care am remarcat multe modele de dormitoare.


Se pare ca numai sunt atat de multe reclamatii ca data trecuta, insa nici laude nu gasesc. Se vede totusi o mai mare orientare catre client prin intelegerea nevoilor si adaptarea ofertei la cerintele pietei oferind solutii pentru satisfacerea acestor nevoi.Pentru cei care nu il cunosc, magazinul online vreaumobila.ro are peste 5000 de produse de mobilier pentru casa, gradina si birou, se ocupa si cu consiliere specializata, informare, suport, design si proiectare de obiecte de mobilier, la un nivel de pret bun, asigura transport si montare pentru produsele comandate. Produsele de mobilier si nu numai pot fi vazute in showroom-ul din cadrul Complexului Rezidenţial Asmita Gardens din Bucuresti, str. Gladitei nr. 42, bl. T6, parter( intrarea se face din intersectia dintre Soseaua Mihai Bravu si Calea Vacaresti).


In afara de mobila la comanda, magazinul vreaumobila.ro ofera o gama larga de produse complementare : scaune, canapele, saltele create cu tehnologie si materiale de ultima ora. Produsele pot fi achizitionate si in 6 rate fara dobanda prin prin Card Avantaj sau GarantiBank, sau puteti beneficia de pana la 8% discount pentru detinatorii de carduri CitiBank.
Pentru mobilier Bucuresti cautati vreaumobila.ro - preturile includ TVA de data aceasta.

Sursa poze: vreaumobila.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu