Faceți căutări pe acest blog

joi, 3 ianuarie 2013

Jocuri pe PC ce vor apare in 2013 (I)

Daca mai devreme vorbeam de filme, acum voi trece la cateva recomandari de jocuri PC care merita sa fie jucate in 2013. Iata cateva dintre ele, conform celor de la ITfiles :
- Tomb Raider - continuarea seriei de succes cu acelasi nume, va apare (sper) in acest an cu o Lara mai tanara, naufragiata pe o insula nu chiar atat de pustie pe cat credea. Trailer.
Grand Theft Auto V - alta serie de succes continuata anul acesta, masini, gangsteri, vapoare, avioane, elicoptere, stiti reteta, grafica mai buna, poveste asemanatoare. Trailer.
Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist - acelasi Sam Fisher fara vocea lui Michael Ironside. Trailer.
Total War: Rome 2 - probabil jocul de strategie al anului 2013, batalii navale, asedii.Apare probabil in octombrie. Trailer.
Plants Vs Zombies 2 - inca nu se stie mai nimic despre el, dar primul a fost superb. Sper ca si acesta sa fie cel putin la fel de bun. Probabil va apare in primavara.
Starcraft 2: Heart of the Swarm - apare in martie. Trailer.
FIFA 14 - fotbal pentru pasionati.
Football Manager 2014 si FIFA Manager 14 - idem pentru manageri fotbalisti.
The Elder Scrolls: Online - o ia Bethesda pe urmele lui Warcraft? Va avea succes? Trailer.
Broken Sword: The Serpent’s Curse - o alta serie de succes continuata, povestea se petrece in Turcia de aceasta data. Trailer.
Grid 2 - cei care nu l-au jucat pe primul au timp sa o faca pana apare acesta.Recomand. Trailer.
Carmageddon: Reincarnation - curse de masini pentru sadicul din tine. Ore pierdute din viata pline de distractie. Trailer.
Va urma...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu