Faceți căutări pe acest blog

joi, 7 februarie 2013

De prin trafic adunate

Multumesc, pe aceasta cale, soferului cu mustata de pe autobuzul 226, care a stat in statie la semafor cu usile inchise, inainte sa se faca verde pentru a vira la dreapta de pe str. Petre Ispirescu pe 13 Septembrie, azi dimineata pe la ora 7.55. Ca fapt divers, esti platit sa fii sofer de autobuz, ceea ce implica ca sa stai cu usile deschise in statie, idiotule. M-ai costat 10 lei, pe care a trebuit sa ii dau pe taxi, ca sa ajung cu fata mea la timp la scoala. Iti doresc tot atatea pene pe ziua de azi.
Revenind la lucruri mai serioase, zebra, stiti, dungile acelea de pe jos, sunt vopsite pentru a semnaliza o trecere de pietoni. Asta inseamna, in limbajul soferilor, sa incetiniti cand ajungeti in dreptul lor, nu sa accelerati ca berbecii, fara sa va uitati in dreapta sau in stanga. Si daca ma uit la tine urat dupa asta, nu iti imagina ca gandesc lucruri frumoase despre tine. Dimpotriva.
Amintind, din nou, despre semnalizare, ea nu este optionala. Mai ales cand faci manevre pe trotuar, in fata Ministerului de Finante, cu pietoni in jurul masinii. Noi, pietonii, nu avem cum sa citim ganduri, asa ca, semnalizeaza-ti intentiile. Oare in trafic tot asa faci?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu