Faceți căutări pe acest blog

marți, 12 februarie 2013

Sa nu uitam de flori

Daca tot vorbeam de sarbatori si pentru ca suntem in saptamana dragostei, am un sfat pentru barbati. Nu uitati de flori. Florile aduc bucurie fetelor. Oricat de suparate ar fi, un buchet le aduce zambetul pe buze intotdeauna. Stiu ca sunteti ocupati cu serviciul, ca banul trebuie adus cumva in casa dar, daca nu aveti timp sau florarii in drumul vostru, floria.ro va poate scoate din incurcatura.
 
Floraria online Floria ofera preturi foarte bune, diversitate si flexibilitate. Lansata pe data de 18 iulie 2010, floraria online are acum peste 10.000 de clienti si livreaza aproximativ 15.000 de buchete pe an. In acelasi an, ca o confirmare a calitatii, a primit titlul de Floraria anului, la cea de-a 5-a editie a Galei Premiilor de E-Commerce. De asemenea, Floria.ro este singura florarie online din Romania si din Europa care trimite clientilor (celor care doresc livrarea in Bucuresti), poze reale cu buchetul care este livrat la comanda lor. Se poate plati online cu cardul, prin SMS, prin ordin de plata sau numerar.

De curand, au demarat o campanie permanenta intitulata "Salvezi natura cu fiecare comanda la Floria". Astfel, pentru fiecare 100 de buchete vandute, ei vor planta cate un copac in Bucuresti. Pana acum s-au plantat mai mult de 20 de copaci.
In ceea ce priveste livrarea, in prezent, Floria.ro are parteneri in peste 40 de orase din intreaga tara. Livrarea este gratuita in localitatile urmatoare: Bucuresti, Alba-Iulia, Alexandria, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Campia Turzii, Carei, Cluj Napoca, Craiova, Curtea De Arges, Deva, Drobeta Tr Severin, Focsani, Galati, Hunedoara, Iasi, Mangalia, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Turda, Urziceni, Vaslui, Vatra Dornei, Zalau. 
Deci, nu uitati de flori! Daca ati uitat, tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe link si sa comandati! In 2 ore buchetul este la destinatie!

2 comentarii:

  1. Florile sunt cea mai frumoasă descoperire a umanității. Ele ne încântă prin aspectul vizual, dar și olfactiv, prin parfumul lor natural

    RăspundețiȘtergere
  2. Ahh...ma gandeam eu ..ce naiba, au ei florarii deschise in toate judetele!? De fapt au parteneriate cu alte florarii.

    RăspundețiȘtergere