Faceți căutări pe acest blog

vineri, 8 februarie 2013

Telefoane ce se vor lansa in 2013

Pe yahoo news am gasit o lista cu telefoanele cele mai asteptate in 2013 - iata care sunt acestea:
- de la Sony - Xperia Z, care este rezistent la apa, praf si zgarieturi, exact ce mi-a recomandat "doctorul". Daca ar fi rezistent si la socuri, probabil nu s-ar mai cumpara alte modele de acum incolo: quad core la 1.5 GHz, ecran de 5" Full HD (1920 x 1080 pixeli rezoluţie), 2 GB RAM, camera de 13.1 MP filmare Full HD, 3G, 4G, NFC, Wi-Fi 802.11n, Android 4.1.2 Jelly Bean, 7,9 mm grosime!
- tot de la Sony - Xperia ZL, e ceva mai gros, nu rezista sub apa, dar are aceleasi caracteristici de baza cu fratele de mai sus. In plus "stie" sa faca streaming prin NFC pe televizor si are functie de telecomanda (IR remote).
- de la Blackberry - Q10 si Z10, Q vine de la tastatura QWERTY cu care este dotat si cu ecran de 3.1", Z are ecran touch de 4.2". Mai pot fi mentionate procesorul dual core 1.5 GHz, dar lipseste 4G-ul.
- de la Samsung, Galaxy S4, despre care inca nu se stiu prea multe si care urmareste sa isi invinga concurenta directa, iPhone.
- tot de la Samsung, Galaxy S2 Plus, care a aparut deja si care se lupta pentru segmentul de mijloc al pietei, cu procesor dual core 1.2 Ghz, cameră de 8 MP Full HD, touch screen de 4.3 inch si 800 x 480 pixeli rezoluţie, HSDPA, Wi-Fi, GPS, totul la un pret accesibil.
- de la HTC - Desire U dual sim, dar cu specificatii destul de slabe: single core la 1 Ghz, cameră de 5 MP WVGA, touch screen de 4", rezolutie 800 x 480 pixeli, HSDPA, Wi-Fi, NFC, practic un Desire cu ecran un pic mai mare si NFC (au cam ramas fara imaginatie as zice).
- alte telefoane de mentionat sunt : Huawei D2, ZTE Grand S si Lenovo K900 care se remarca prin specificatii hardware de top, in special memorie RAM de 2GB (ma intreb oare e RAM-ul asa de scump incat producatorii de top nu pot pune cantitatea acesta pe telefonele ce vor apare in acest an?).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu