Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 13 martie 2013

Servicii premium de la aBeauty clinique

Deschis in luna decembrie 2012, de grupul de companii Agress Business, centrul aBeauty clinique are scopul de a oferi servicii premium de estetica corporala si faciala in orasul Galati, avand in dotare aparatura de ultima generatie de la cei mai renumiti furnizori de produse si servicii in industria estetica mondiala.

Printre serviciile oferite in exclusivitate in zona Galati-Braila de aBeauty clinique se numara:

- Tratamentele profesionale Intraceuticals pe baza de oxigen hiperbaric, tratamente folosite de vedete internaţionale: Madonna, Eva Longoria, Justin Timberlake, Victoria Beckham, Fergie.

- Tratamentele de remodelare corporala si eliminare a celulitei cu Syneron VelaSmooth Pro, aparat care foloseste metode non-invazive de tratare a celulitei si de reducere in circumferinta a corpului. VelaSmooth Pro actioneaza asupra zonei tratate incalzind dermul, facilitand restructurarea si remodelarea pielii, stimuleaza metabolismul, activitatea celulara, imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizeaza eliminarea rezidurilor in acelasi timp cu masarea profunda a pielii. Aparatul a fost folosit si de Kim Kardashian, iar rezultatele se pot vedea, in anumite cazuri, de la prima şedinţă

- Epilarea definitiva SPL - aBeauty clinique detine cel mai puternic si performant aparat de epilare definitiva din lume - aparatul Or-Light. aBeauty clinique este sigurul centru de estetica corporala si faciala din zona Galati-Braila-Tulcea care detine acest aparat. Acesta a fost prima oara prezentat in tara noastra in luna octombrie 2012 de Judith Konckier, trainer international care a vorbit la un seminar despre epilare definitiva. La deschidere, aBeauty clinique a oferit o reducere de 40% la toate serviciile de epilare definitiva galati şi fotoregenerare SPL.

- Mezoterapie pentru buze si fata cu fillere Hyaluronica. Acidul hialuronic folosit in acest scop este de cea mai buna calitate, iar injectarile se pot face si in fata pentru eliminarea ridurilor prin umplere cu acid hialuronic.

Pentru a va satisface curiozitatea in ceea ce priveste calitatea si diversitatea tratamentelor oferite, aBeauty clinique ofera pachete de tip „Welcome Pack Vela”, care pot fi achizitionate o singura data, la nivel de pacient, la un pret foarte scazut, cu valabilitate redusa.

aBeauty clinique va asteapta in locatia  din orasul Galaţi,de pe strada Brailei numărul 78, la parterul blocului BR4A.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu