Faceți căutări pe acest blog

luni, 29 iulie 2013

De ce a disparut Navigation

M-a intrebat azi, cineva care foloseste telefonul Samsung Galaxy S3, unde a disparut Navigation ? Pentru cei care nu stiu/nu au folosit-o, Navigation era o parte a aplicatiei Google Maps, aflata in stadiul de "beta" de cand a aparut pe Android. Prietenul meu era obisnuit sa apese iconita cu sageata albastra, sa spuna in microfon destinatia si ii aparea pe ecran traseul si indicatiile de parcurs. Ei bine, dupa ultimul update al aplicatiei Maps, aceasta iconita a disparut. 
Functia inca exista, in meniul aplicatiei Maps, ceva mai ascunsa acum (apasati pe sagetile de sus, din dreapta spatiului unde ar trebui tastata destinatia, apoi apasati pe destinatie si apoi pe microfon si spuneti unde vreti sa ajungeti). 
Daca doriti sa aveti din nou iconita separat, tot ce trebuie sa faceti este sa dezinstalati toate update-urile aplicatiei Maps. Nu uitati sa debifati in Google Play optiunea de update automat, pentru ca aplicatia sa nu revina singura la ultima versiune (cea fara iconita/shortcut separat).

9 comentarii:

  1. Mi se pare mai ok "navigon", pentru google maps ai nevoie de internet si mie in unele zone nu mergea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu folosesc igo pe Desire, insa pe SGS3 e foarte usor sa vorbesti in microfon, spui destinatia si ti-a facut traseul imediat. Pe igo trebuie sa butonezi ceva pana termini de setat traseul.

      Ștergere
  2. pai nu pot sa o fac la loc ????????????

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci pentru ca sa apara aplicatia de Navigare (sageata albastra) intrati in setari , Manager aplicatii ,click pe aplicatia,, Harti", dati click pe ,,Dezinstalare actualizari " dupa care aplicatia Harti revine la setarile din fabrica si o sa vedeti pe pagina de aplicatii sageata albastra cautata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,am facut asa cum ai scris, am dezinstalat actualizarile si nu a aparut sageata navigare.Ce pot sa mai fac?

    RăspundețiȘtergere