Faceți căutări pe acest blog

luni, 5 august 2013

Tablete de 7 inch pana in 1000 ron

"Vreau sa imi iau o tableta, ce imi recomanzi pana in 1000 ron?". Am privit intrebarea ca o provocare si primul lucru pe care l-am facut a fost sa intreb, la randul meu : "la ce o vei folosi?". Pentru ca e pacat sa dai bani pe ceva ce nu vei folosi la maxim. 
Astfel, daca e pentru jocuri - Nexus 7 se gaseste la promotie, pana in 1000 ron, sau poti sa incerci o resigilata la 750 ron. E putin ca la loterie la resigilate, dar ai la dispozitie 30 zile in care te poti razgandi si primi inapoi banii dati pe ea. 
Ceva mediu, dar puternic gasesti pe la 700 ron, tot facut de Asus, MemoPad HD7, tot quad-core la 1.2 GHz, cu procesor grafic mai slabut ca Nexus 7, tot cu 1 GB ram si 16 GB memorie interna. Este noua, daca nu vrei sa risti sa iei o resigilata Nexus 7, autonomia este destul de buna, merita la aceasta categorie de pret. Review amanuntit despre aceasta tableta puteti gasi aici.
Daca bugetul tau e mai mic sau egal cu 500 ron, pe la 400 ron gasesti, tot la promotie, Vonino Orin S, dual core la 1.6 GHz, 1 GB ram si 8 GB memorie interna, extensibila cu card micro SDHC pana la 32 GB (un astfel de card costa aproximativ 100 ron). Procesorul grafic e Mali 400 (cel de pe Samsung galaxy S2) si suporta majoritatea jocurilor aparute pana acum la rezolutie 800x480 pixeli, aproape fara lag. 
Zilele trecute mi-a trecut prin mana a patra tableta Vonino Orin S, pe care am recomandat-o prietenilor, care a functionat fara probleme de la prima pornire. Am recomandat-o pentru cineva care vroia un e-book reader. La aceeasi bani cu un e-book reader, aceasta tableta "stie" si poate "face" mult mai multe. Am dreptate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu