Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 4 decembrie 2013

Idei de cadouri (I)

Avand in vedere ca, in cateva zile va veni Mosu la copiii cuminti, vreau sa incerc sa va dau, in continuare, cateva idei de cadouri pentru cei mici si pentru cei mari (si ei sunt copiii cuiva, nu?) :
●  Jucarii pentru cei mici : Jucariile sunt in prim plan, imediat dupa dulciuri. Daca dulciuri gasiti aproape peste tot, jucarii deosebite, sau in ton cu moda ultimilor seriale de pe canalele TV pentru pitici, gasiti la Noriel, unde beneficiati de:
- Livrare gratuita pentru comenzile de jucarii peste 150 RON.
- Livrare in maxim 24 ore in Bucuresti si maxim 48 ore pentru restul tarii.
Pentru copii mici, mai puteti gasiti jucarii ieftine si la Dinoland, la Elefant si la Toysmall (aici va recomand in special jucarii Lego).

● Toti copiii au o afinitate pentru tablete. Am vazut persoane care le cumparau tablete copiilor, incepand de la varste de 2 ani. Pe tablete se pot juca sau pot urmari desene animate. Tabletele sunt bune pentru a le distrage atentia si a-i face pe pitici sa manance mai usor, plus ca stau cuminti cand privesc desenele preferate. In functie de varsta, va recomand :
- pentru copii pana in 6 ani, incercati sa luati o tableta ieftina si o husa de silicon sau cu bile in colturi (Arhi avea asa ceva de vanzare), doarece e posibil ca tableta sa scape din mainile celor mici si sa cada mult mai des decat credeti;
- pentru copii peste 6 ani, incercati, daca bugetul va permite, sa luati vechiul model de Nexus 7, pe care inca il puteti gasi pe stoc la aproximativ 700 lei. E un pic mai scump decat tabletele ieftine chinezesti, insa se pot instala aplicatii si jocuri noi pe ea, care functioneaza perfect. Nu cred ca vreti sa auziti din 5 in 5 minute "tati iar s-a blocat, vino sa vezi ce-i faci sa mearga".

Consolele sunt o alternativa la tablete, care functioneaza si la copiii mai mari de 10-12 ani, sau chiar si la unii adulti. Puteti incerca sa cautati Wii, care are promotii bune in aceasta perioada, deoarece se incearca lichidarea stocului existent, iar jocurile nu sunt statice, ci obliga jucatorul la tot felul de miscari. Daca vreti ceva mai scump, PSP sau PS3 (PS4 se va lansa in ianuarie la noi in tara) sau Xbox 360, care vin la pachet cu unele jocuri la preturi destul de bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu