Faceți căutări pe acest blog

vineri, 20 decembrie 2013

Review LOGITECH Touch K400

Tastatura LOGITECH Touch K400 este de tip fara fir, cu conectare pe USB. Vine la pachet cu un emitator USB foarte discret, care se poate monta atat la un calculator/laptop, cat si la un televizor Smart, cum este cel pe care il am, 32LM620S de la LG, in combinatie cu care am testat tastatura. Eu am luat-o de la Altex, sau mai bine zis am castigat-o in urma unui concurs, dar o puteti gasi si la eMag. Din ceea ce am observat in magazine, se face pe negru sau pe alb, iar in pachet mai gasiti si 2 baterii AA sigilate (eu am crezut ca vine fara si am luat un set de 4 bucati, dar cei de la Logitech m-au surprins in mod placut). 
Am testat LOGITECH Touch K400 impreuna cu televizorul 32LM620S, pe partea Smart, mai precis in sesiunile de navigare pe internet, unde s-a descurcat ireprosabil, singura problema pe care pot sa o mentionez, este ca uneori nu apare pe ecran primul caracter tastat, ca si cum ar avea un fel de lag la pornire, apoi merge cursiv. Din aceasta cauza va recomand sa priviti pe ecran primele caractere tastate, daca sunteti obisnuiti sa stati cu ochii in tastatura cand tastati de obicei.
Are buton de on/off, pentru a nu consuma bateriile atunci cand nu este folosita, este usoara si, in general, placuta la utilizare. Recomand sa o luati pentru a usura interactiunea cu televizoarele care au browser pentru internet. Se poate conecta cu usurinta si la mediaplayere cu Android, gen Evolio Smart TV Box. Eu voi incerca sa o conectez la un stick HDMI cu Android de tipul PNI MK802 IV, dupa ce voi pune mana pe el. Pe partea dreapta are o portiune cu touchpad si doua butoane, care inlocuiesc cu succes un mouse, sau partea touch, daca veti folosi tastatura in combinatie cu un stick cu Android, cum este cel mentionat mai sus.
Si daca tot vorbim de Evolio, netbook-ul a fost schimbat in garantie, deoarece se bloca des, iar acum functioneaza foarte bine. Foarte amabili si rapizi cei de la Evolio, care se ocupa de garantii, in cateva zile s-a rezolvat totul. Singurul lucru care nu rezulta dupa ce i-am instalat Windows 7, a fost faptul ca nu se "misca" destul de rapid, cum ar fi trebuit sa se "miste" un laptop cu SSD. Probabil SSD-ul folosit este de generatie veche, cu performante ceva mai slabe. Oricum, pe total, pentru 850 lei, merita banii.

2 comentarii:

  1. Salut La mine nu se conecteaza tastatura pe Evolio Smart TV Box. Trebuie instalata o aplicatie ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai bagat stick-ul in USB si ai restartat si tot nu functioneaza?

      Ștergere