Faceți căutări pe acest blog

marți, 11 februarie 2014

Idei de cadouri de Valentines Day si/sau Dragobete

In 90% din cazuri nu vei da gres cu obiecte de intretinere a frumusetii, fie epilator pentru ea, sau aparat de tuns corporal pentru el, periuta de dinti electrica sau parfum. Sunt si cazuri in care este mai indicat sa aranjezi o cina romantica, la tine sau la ea, sau, de ce nu, la un restaurant. Daca bugetul va permite, neaparat vizitati unul dintre resturantele master-chefilor din emisiunile de la TV. Impresia va fi una foarte buna. Altfel, incercati sa va trageti de limba partenera/partenerul, cat se poate de discret, pentru a-i afla obiectele dorite, inainte de ziua de joi. tineti minte ca va trebuie cel putin 2 zile, ca sa fiti sigur ca va ajunge obiectul/obiectele comandate la dvs. Deci, ar trebui ca azi, cel tarziu, sa dati comanda. Cateva recomandari din partea mea, puteti gasi cadoul perfect pentru jumatatea voastra aici:

 - pentru ea:
1. Flori - poti comanda si plati online si o surprinzi la munca sau acasa, nu cred ca exista femeie, care sa nu fie impresionata de un buchet de flori.  Daca exista totusi, treceti la una din urmatoarele propuneri.
2. Epilator - e testat, foarte bun, merita toti banii, luati-l cu incredere. Daca deja are, mergeti la urmatoarele idei de cadouri.
3. Periuta de dinti electrica - nu este foarte scumpa, modelul este bun, iar rezervele se gasesc la preturi rezonabile.
4. Expressor - daca bea cafea, altfel, mergem mai departe.
5. Casti audio - preferabil wireless, bluetooth, perfecte pentru a asculta muzica la calitate audio mult mai buna decat handsfree-urile cu care vin de obicei telefoanele la pachet. Acestea sunt luate de mine, se aud superb, chiar merita.
6. Parfumuri - dupa preferinte si buget. Avon sunt ceva mai ieftine, pentru bugete mai mari va recomand sa mergeti la magazine specializate, nu va recomand ceva online pentru ca e pacat sa dati multi bani si sa constatati ca sunteti proaspatul posesor al unui pafum contrafacut.

- pentru el:
1. Periuta de dinti electrica functioneaza si in cazul lor, cred ca fetelor le plac mai mult barbatii cu dinti frumosi, nu?
2. La fel si castile - am vazut multi barbati ascultand in autobuz sau metrou, muzica de pe telefon, la casti performante.
3. Pentru cei cu inclinatii spre jocuri, tablete sau console. Nexus 7 2012 are performante destul de bune si inca se gaseste la un pret mic.
4. Pentru reparaciosi, unelte care sa ii ajute : surubelnita cu acumulator, sau masina de gaurit.
5. Pentru bugete mai mari, aparatele foto sunt la reduceri azi, sau telefoane smart.
6. Nu dati gres in cazul lor nici cu o excursie, profitati de vremea frumoasa si de zapada si mergeti in weekend la munte. Pe Booking gasiti sigur ceva care sa va satisfaca, la un pret bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu