Faceți căutări pe acest blog

marți, 29 iulie 2014

Noaptea devoratorilor de preturi 29 Iulie 2014

Pornind de la ce s-a intamplat data trecuta, cand situl a fost foarte greu de accesat, m-am gandit sa va ajut cu cateva scurtaturi catre principalele categorii de produse care v-ar putea interesa. Astfel, puteti intra direct de aici in :
- sectiunea Laptop-uri la promotie;
Doua modele sunt interesante: Toshiba la 1600 lei, de care am mai scris si dupa Black Friday si Asus cu procesor i7 pana in 2000 lei.
- sectiunea Masini de spalat la promotie;
Indesit are la promotie o masina de spalat cu multe comentarii pozitive, fara afisaj, insa cu o multime de butoane si implicit programe, la 850 lei.
- sectiunea Combine frigorifice la promotie;
- sectiunea Televizoare la promotie;
Promotiile importante sunt la modelele scumpe, reduceri de cateva mii de lei la modelele 4k si 3d de generatie noua;
- sectiunea Tablete la promotie;
Trei tablete merita: de la Asus ME70C si ME173X la 400 lei si de la LG G Pad 8.3 la 980 lei;
- sectiunea Smartphone la promotie;
Samsung Galaxy S4 la 1500 lei, Lumia 520 la 420 lei, S3 mini la 590 lei
- sectiunea Routere la promotie;
Router Asus  dual band 300+300 cu reducere 50% ;
- sectiunea Aparate foto la promotie;
Canon EOS 1200D si Sony NEX-5T la promotie;
- sectiunea Epilatoare la promotie;
- sectiunea Aspiratoare la promotie.
Va recomand, daca nu aveti deja, sa va creati de pe acum un cont pe site, avand grija sa va completati deja datele personale si adresa de livrare. De cele mai mullte ori stocurile sunt limitate, la astfel de promotii, iar cele cateva minute, pe care le pierdeti acum cu crearea contului si completarea datelor, ar putea sa conteze mult in seara aceasta si sa faca diferenta intre o comanda finalizata cu succes si una care poate fi anulata, din lipsa de marfa pe stoc.
Daca aveti de gand sa platiti cu cardul, verificati cati bani aveti exact pe card, pentru a nu fi pusi in postura de a va fi anulata comanda, din lipsa de bani pe cardul cu care vreti sa platiti.
Faceti-va o lista de pe acum cu ce vreti sa cumparati in viitorul apropiat, pentru a urmari in primul rand reducerile la aceste produse. Aveti grija, comanda minima pentru care nu veti plati transport este de 200 lei, ce comenzi faceti sub aceasta suma vor trebui sa contina si o suma de 10-15 lei in plus, pentru transport. Eventual vorbiti cu colegi sau prieteni, in ideea de a va combina mai multi la o comanda, pentru a elimina taxa de transport.
Voi incerca sa postez aici promotiile care merita sa fie luate in seama, probabil undeva dupa ora 21.00 sau 22.00, ora de start a reducerilor pe site. Urmariti articolul in seara aceasta si veti avea de castigat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu