Faceți căutări pe acest blog

vineri, 10 februarie 2012

Poftiti la masa ! sau OalaCuBunatati.ro

Eu unul m-am saturat de mancare rece la locul de munca, de sandwich-uri cu pate, de conserve de peste, de pateuri, chipsuri si alte prostii la punga care costa cat nu fac si nici bine nu te simti dupa ce le mananci. Asa ca am inceput sa ma orientez catre mancaruri gatite de firme de catering. Treaba e ca nici astea nu sunt tot timpul gustoase ca mancarea de acasa facuta la oala, iar unele iti impun un meniu stabilit de ei pe zile. Sa nu mai spun ca nici preturile nu sunt foarte ieftine: un meniu te poate costa spre 20 lei. 
Am gasit zilele trecute o alternativa pe un blog : OalaCuBunatati.ro.
Conceptul e acelasi ca la firma de catering : e o firma de livrare mancare gatita la domiciliu, dar e promovat de ei sub denumirea de "Mancare gatita la oala".

Mancarea lor poate inlocui:
- atat gatitul de acasa, oferindu-ti mai mult timp liber alaturi de familia ta,
- cat si mancarea din pauza de masa de la munca, scutindu-te de cheltuieli mari si oferint o mancare sanatoasa si gustoasa (singura conditie este sa va strangeti mai multi deoarece portiile sunt mari pentru 6-8 persoane).
Se poate comanda usor, cu un singur click: ciorbe si supe, preparate din porc, pui sau vita, chiar si vegetariene sau deserturi din confortul caminului tau, sau de la locul de munca si te poti bucura de o mancare gatita delicioasa ieftina si buna.
Au chiar si o sectiune in care se gasesc cele mai bine vandute meniuri.

Poti afla daca te aflii in zona lor de acoperire consultand sectiunea "unde livram?" si se poate plati atat numerar cat si cu bonuri de masa. Mai mult recipientul (oala) in care se livreaza mancarea este de unica folosinta. Trasportul este gratuit insa se impune totusi, in functie de zona, o cantitate minima de comandat. Oricum pentru serviciu sau acasa, pare ideala solutia.
Spor la comandat si pofta buna!

Pozele sunt de la ei de pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu