Faceți căutări pe acest blog

vineri, 14 septembrie 2012

Sondajro.com a dat pana acum bani cuiva?

Am aflat si eu zilele acestea de Sondajro.com care se lauda ca remunereaza pe cei care se inregistreaza pe site si participa la sondaje.Mecanismul este urmatorul:
- te inregistrezi si primesti la inregistrare 20 de euro in cont
- pentru fiecare sondaj completat primesti 8 euro (sunt 4 sondaje pe zi)
- mai poti castiga pe baza de referrals 15% din castigul lor daca sunt activi, si 5 euro pe refferal inregistrat
- poti retrage banii in contul de paypal dupa ce ai 500 euro in cont
- daca nu ai la sfarsitul lunii 500 euro in cont, suma se reporteaza pe luna viitoare.
Suna bine, nu? 4 sondaje x 8 euro x 30 zile = 960 euro. Pot sta linistit acasa de acum, nu?
Intrebarile care se pot pune sunt:
- cat de seriosi sunt Sondajro.com ?
- a dat pana acum cuiva bani Sondajro.com ?
- a luat cineva banii de la Sondajro.com ?
Toata treaba te costa cam 30 minute pe zi.

LE: deoarece sunt multe comentarii am pus concluziile aici, inclusiv dovada platii.

447 de comentarii:

  1. mi-am facut si eu cont pe sondajero.com.dar nu inteleg un lucru.in fiecare zi imi dau sa fac aceleasi sondaje.si mi le si contorizeaza.cum vine asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta am observat si eu, nu am vazut nici o marturie a cuiva care si-a luat banii de la ei. Multi au avut contul inchis cand s-au apropiat de suma.Avand in vedere ca iti trebuie cont de paypal pe care trebuie sa il inscrii cand te inregistrezi pentru plata, e posibil ca ei sa adune date, apoi sa incerce sa sparga parola.Sau pur si simplu colecteaza adrese de e-mail valide pentru spam ulterior.

      Ștergere
    2. Si sa nu uitati de traficul pe care il fac cu userii ce stau cam 30 de minute pe zi. Asta ii ajuta pe ei sa ia mai multi bani din reclame (dupa cum am vazut sunt reclame pe site).

      Ștergere
    3. Nu cred ca platesc la trafic, ci la click.

      Ștergere
    4. Chiar nu ai priceput ca este o teapa ? Citeste articolul asta: http://how-to-do.ro/bani/cum-sa-faci-bani-cu-sondaje-de-opinie-online

      Ștergere
    5. Buna, uite am sa va ofer eu la raspunsul la intrebare....Nu va pierdeti timpul cu cei de la sondajro.com. Completati aceleasi chestionare de va plictisiti la un moment dat....ajungeti la suma de 500 euro si apoi vi se cere sa faceti o depunere de 20 euro intr/un cont paypal. Cica e un acont sa vada daca esti eligibil. Apoi primiti un mail in care vi se spune ca intr/o saptamana primesti banii. Timpul trece si tu banii tot nu ii vezi. Eu recunosc am fost mai Pacala de felul meu, am completat o luna de zile chestionare de le invatasem pe de rost, am ajuns la 500 euro si na am vrut sa imi retrag si eu banii. Aveam cont Paypal si ce am zis hai poate or fi seriosi si imi primesc si eu banii. Am bagat 20 euro, am primit mail/ul de confirmare si au trecut 3 saptamani si tot nimic. Nici tu 20 euro, nici raspuns pe email. Asa ca fratilor mai bine lasati-o balta, sa nu ajungeti de rasul curcilor ca mine.

      Ștergere
    6. http://mangalialin.blogspot.ro/2012/10/sondajrocomcea-mai-mare-inselatorie.html aveti aici toate detaliile despre sit, cel mai mare fals, castigul lor e de 41$ pe zi de unde sa plateasca ei mi de euro pe luna? detaliile sunt in italiana dar cu un translate chiar si obosit va dati seama despre ce e vorba...in rest bafta multa

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. mai sa fie, ia uitativa aici ce 'frumusete', cine sa bagat e istet nu gluma.

      http://www.alexa.com/siteinfo/sondajro.com#












      Ștergere
  3. salut! am si eu cont pe sondajro.com. de vreo 2 sap. voi la ce sume ati ajuns? in cazul in care primiti banii sau din contra, vi se blocheaza contul, let me know. I could use the feeback :)

    mersi mult

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vreo 150 dar contul e de cateva zile. Nu cred ca fac 500 pana la sfarsitul lunii. Poate daca am noroc de ceva afiliati.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna . si eu am cont dar sunt cam sceptica in privinta platii.bine....nu am ajuns la suma respectiva dar nici nu imi fac sperante mari. lipsesc informatiile pe site-ul respectiv cum ar fi un numar de contact o adresa,ceva,ma gandesc ca ar trebui sa fie ceva care sa dovedeasca ca exista. eu zic sa ne ajutam intre noi si sa ajungem la suma respectiva apoi vedem daca platesc sau nu. si daca stai sa socotesti ajungi destul de usor,asta daca ne ajutam intre noi...astept adrese\ referral. http://sondajro.com/?ref=111063

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e si intentia mea. Am creat acest post pentru a ne strange cat mai multi si a schimba opinii. Rog prima persoana care citeste postul si a luat bani de la ei sa posteze aici, la fel si cei care au deja suma dar nu au primit nimic inca. E o metoda de a afla daca sunt seriosi sau nu merita sa ne pierdem timpul cu ei.

      Ștergere
  6. sunt sigur ca nu platesc, eu folosesc daedalus si primesc circa 2 sondaje pe luna sau mai rar, sormea are noroc de mai multe.
    diferenta e ca cei de la daedalus platesc cu 1.5 euro sau 1 euro pe chestionar completat si asta daca esti eligibil.
    adica fac studiu de piata pe o anumita categorie si daca nu te incadrezi primesti 20 de centi, dar ce e drept ei platesc si platesc direct in contul de la banca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, am sa incerc si eu Daedalus online si am mai auzit de Ipsos interactive.

      Ștergere
  7. http://www.statscrop.com/www/sondajro.com hmm.. e putred site-ul

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut tuturor.Am facut si eu cont acum 2 zile .Am sa urmaresc blogul pt noutati :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna, m-am inscris si eu mai devreme la recomandarea unui prieten da' desi am completat 4 sondaje, balanta apare doar pt 3. Apoi le-am trimis un mesaj pe pag de contact. Sunt curioasa daca imi raspunde cineva de la ei. Si cum zicea cineva mai sus sunt aceleasi intrebari la fiecare sondaj, doar video difera. In fine. Am mai dat un search si am gasit acest site: http://www.scamadviser.com/check-website/sondajro.com. Poate va ajuta detaliile de aici...
    Bafta la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mu iti vor raspunde si eu am trimis un mail sa ii intreb de ce platesc doar 3 sondaje in loc de 4 nu stiu ce sa zic si eu am cont la ei am 180 de eoro parca si continui pt ca sunt curioasa daca platesc

      Ștergere
    2. Asa e, nu mi-au raspuns :( Cred ca e pierdere de vreme, asa ca renunt.

      Ștergere
  10. Mi-am facut si eu cont... astept sa vad... dar tare ma indoiesc ca e o tzeapa... nu plateste nimeni asa bine pentru un chestionar de 5 minute sa fim seriosi... nu se fac asa usor banii oameni buni.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa contacteze cineva Orange Romania reclama lor este folosita.

    RăspundețiȘtergere
  12. daca intrati la "despre noi",in aliniatul 6 si anume "Exprimându-vă opinia, dumneavoastră aveţi o influienţă nemijlocită asupra pieţii de cerere şi asupra creării publicităţii mărfurilor şi serviciilor",puteti observa o "influienta",care de fapt e influenta...nu stiu cine isi permite sa faca asemenea greseli:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Situl e din Ucraina, daca te uiti bine pe el mai sunt greseli. Scopul nostru e sa aflam daca dau sau nu banii pe care ii promit. Btw, la datele despre contul paypal trebuie pusa adresa de mail atasata contului paypal, nu?

      Ștergere
  13. Va salut..Am ajuns aici tot in cautarea unui preafericit platit de sondajero.com dar vad ca nu dau de niciunul...asa ca primul care face cei 500de euro sa posteze aici care-i treaba...Am si eu vreo 170 dar pana la 500 poate ma trezeste cineva din visul asta frumos..oricum mi se pare prea ciudat..prea multi bani..+ ca cica la fiecare referal ai 15% din ce face el..+ ale zeci de premii..ahh abea astept sa dezlegam misteru` asa ca daca stie cineva mai multe il rog sa posteze..Multa bafta!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta ii rog si eu pe cei care vad acest articol

      Ștergere
    2. Eu am facut pana acum aproape 1300 de euro si m-am inscris pe site pt ca sora mea a facut sondaje pt un site asemanator acum cativa ani si ea a primit banii promisi. Erau mai putini ca si aici, dar i-a primit. O sa vedem prin data de 15 luna viitoare ce si cum pt ca plata prin PayPal dureaza ceva.

      Ștergere
  14. Eu am ajuns la 519euro pe sondajro sau sondajero.com,nu am dat retragere pentru ca mi-e frica sincer sa aiba datele mele Paypal pentru ca cv pute la siteul asta,prea repede se fac banii,mai ales daca ai referali,la al 4-lea sondaj nu ma platesc.

    RăspundețiȘtergere
  15. E foarte ciudat:-?am sesizat mai multe greseli pe acest site in special greseli ortografice dar totusi sunt peste 100000 de useri inregistrati:-? chiar nu se gaseste unul kre sa fi ajuns pana la 500 euro? dak o iei aja 32e pe zi in 16 zile se fac acesti 500 euro:-? si totusi romanul pt 1000euro pe luna tre sa transpire ptn nu doar jumatate de ora petrecuta pe un site:-?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut .Nuse dau 32 ci numai 24 de euro.Din cite am inteles pina acum cred ca este o dubla reclama ce este dedesupt noi nu vedem.Eu mai am o oportunitate dar din Germania.Este la fel aceias reclama,doar bani sunt diferiti.Ei platesc cu 12 euro ptr.fiecare spot publicitar si 8 intrebari si le platesc pe toate,dar sa vedem finalu la 1500 euro.

      Ștergere
    2. se pare ca nu platesc..nu am ajuns la 500 dar sunt f aproape..insa ce pare dubios sunt mai multe aspecte: greseli orografice,greseli de traducere gen "google"..mesaje trimise prin formular fara ca cineva sa iti raspunda(am trimis 3 fara sa primesc raspuns)..pe masura ce trec zilele al 4-lea chestionar nu se mai contorizeaza..(am crezut initial ca am gresit eu masura timpului dar nu este o greseala)..lipsa unei pagini cu cei care si-au primit bani(dovezi reale si palpabile)lipsa celor care au castigat ceva in urma concursurilor puse pe pagina..lipsa unor informatii de genul: atati useri inreg..activi pe zi..cel mai activ..cel mai mare castig..si multe alte date care trebuie sa apara pe un astfel de site.
      Eu sigur nu voi baga cei 20 de euro care am auzit ca se cer in contul de paypal..nu vad importanta acestei sume..din moment ce tu(ma refer la site)ai o datorie la mine..nu te intereseaza daca eu am bani in contul meu sau nu..logic?

      Ștergere
  16. mi-am facut si eu cont. Ati observat ca desi completati 4 sondaje, sunteti platiti doar pentru 3?!?!?(sondajul 4 nu e platit)

    anywhay...cred ca e o mare facatura. Intrebarile mi se par stupide, iar variantele de raspuns si mai stupide. In fine, sper sa nu ma trezesc cu calculatorul virusat sau mai rau...sa imi fie spart contul de e-mail. Orice e posibil astazi.


    poate va intereseaza: http://www.scamadviser.com/is-sondajro.com-safe.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Mi se pare ciudat ca la codurile de referal pt bannere difera de codul tau de referal. La mine arata la banner ?ref=132424; repet, diferit de codul meu de referal. Mai observa cineva aceasta diferenta?

    RăspundețiȘtergere
  18. intrati pe linkul asta si cititi.. cine nu stie engleza se poate folosi ft usor de google translate.... o seara buna http://www.scamadviser.com/check-website/sondajro.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu stiu ce sa zic. Eu am pana acum in cont 315 euro. La fel ca cineva de mai sus am sesizat faptul ca desi completezi 4 chestionare zilnic te platesc numai pentru 3. Le-am trimis mesaj dar nu mi-a raspuns nimeni pana acum. Mai mult, mi se pare ciudat ca din atatia inscrisi, nu a ajuns nici unul la suma de 500 euro. Chiar din atatia membri sa nu fi fost platit nici unul pana acum? sau nu doreste sa ne comunice nimeni victoria sa? Greseli pe site sunt multe. Fratilor, voi ati auzit pana acum de cuvantul "registratie?" de inregistrare am auzit, dar de cuvantul "registratie" nu am auzit sa existe in vocabularul limbii romane. Dar, cu toate astea, m-am inscris si eu ca, stiti cum este romanul. Am sa astept sa vad ce se intampla, dar tare mi-e teama ca o sa iau o mare teapa si eu si toti cei inscrisi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Stiu pe cineva care a dat retragere la bani pe siteul asta,am trecut si eu de suma de 500euro,nu am dat inca retragere,astept sa vad daca dupa data de 6oct 2012 cand ar trebui sa fie platit respectivul,va primi banii si o sa postez aici,abia dupa aceea voi "retrage" si eu,dar pana atunci inclin sa cred ca este scam,la al 4-lea sondaj teapa...nu imi da nimic..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut, suntem in 11 oct, ai facut retragerea? Zi-ne si noua, suntem tare curiosi!

      Ștergere
  21. De la o prima privire se vede clar ca e o teapa on-line.
    In primul rand ca situl nu respecta legea romana, care spune ca trebuie sa afisezi datele complete ale societatii, cod fiscal, cont, adresa.
    In al doilea rand nu are niciun fel de date de conatact, nu telefon, nu adresa, nimic.
    In al treilea rand sistemul este piramidal, aduci persoane in sistem primesti bonusuri, castigi premii. Din experienta ultimilor 20 de ani stiu ca orice sistem piramidal este frauda clara. Nu va luati dupa cei 4 euro care va spun ei ca vi-i dau, e praf in ochi. Nimeni nu plateste atat de mult pentru cateva intrebari on-line.
    Situl e tinut pe un server in Ucraina.Hm.
    Nu stiu ce urmaresc de fapt dar toata afacerea pute rau.
    Un hint: scrieti un email la Orange sau la cine are reclame pe situl lor si intrebati de parteneriatul cu sondajero.com. Pun pariu ca habar nu au cine-s astia.
    Nu mai zic ca nu raspund la emailuri sau ca au situl tradus cu google translate pe alocuri.
    Deschideti ochii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrie tu un mail catre orange si posteaza rezultatul!

      Ștergere
  22. Am nevoie de un pic de ajutor aici daca vreti http://cartus-ro.blogspot.ro/2012/09/dai-un-like.html

    RăspundețiȘtergere
  23. Am ajus azi la 505 euro, am dat retragere, si mi-au zis ca cererea a fost acceptata, si ca trebuie sa astept cam o saptamana sa-mi verifice datele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna,

      ai primit banii de la sondajro.com?

      Ștergere
    2. Bravo, asa spuneau, de fapt, la inregistrare, ca dureaza o saptamana verificarea

      Ștergere
  24. Ganditi-va foarte bine daca emailul si parola pe care ati furnizat-o atunci cand ati creat contul se potrivesc cu cele de la paypal-ul vostru.
    Ca sa-i raspund (la o prima vedere) anonimului de mai sus care nu stie ce urmaresc acesti indivizi:
    1. Clickurile voastre pe reclamele Adsense;
    2. Baza de date cu informatii personale (nume, email, telefon etc. - foarte utile pentru spam);
    3. Conturi si parole de paypal.
    Spor la joc in continuare :)
    Daca am avut dreptate, cauta pe facebook Rechin.ro si da un like.
    http://www.facebook.com/Rechin.ro

    RăspundețiȘtergere
  25. Singurele sondaje online pt care am fost platit au fost cele de la Carrefour. Te inscrii direct la ei, nu prin intermediari care primesc si ei comisioane ca te aduc in retea, si cam 1 data pe luna sau chiar mai rar iti trimit un chestionar destul de lung. De fiecare data au fost aceleasi intrebari. Dupa ce il finalizezi, primesti un cod cu care mergi la serviciul clienti din Carrefour si cu buletinul si vei primi un voucer de cumparaturi in valoare de 10 ron.
    Asa cum spuneau si cei de mai sus, nu dati asa usor datele contului PayPal ca s-ar putea sa ramaneti fara bani daca folositi un card ce are frecvent bani pe el.

    RăspundețiȘtergere
  26. daca ia cineva banuti sa imi spuna si mie.se pot face multe smecherii si nu e real nik.mai ales suma de bani.

    RăspundețiȘtergere
  27. Dragii mei, nu are cum sa fie cineva platit, inca, pt ca site-ul sondajro.com a fost creeat acum 14 zile. Prin urmare, nu a trecut inca o luna si o saptamana ca sa poata sa primeasca cineva banii acumulati. In plus, daca cititi cu atentie veti observa ca banii se platesc dupa o luna de la inregistrarea cererii de plata, ceea ce inseamna ca, daca inregistrati cererea de plata in luna octombrie, primiti banii abia in noiembrie, dupa data de 6, plus inca o saptamana (ca sa faca ei verificari-cica). Daca este cineva care a facut cerere de plata in septembrie atunci dupa data de 13 octombrie aflam adevarul: daca sunt sau nu seriosi indivizii astia!
    Asteptam vesti de la persoana care zice ca are deja in cont 1300 de euro... Ar trebui sa-i primeasca dupa data de 13 octombrie...
    Succes la toata lumea!

    RăspundețiȘtergere
  28. E vraja, nu are de ce sa dureze atat de mult plata prin Paypal. Plaa se face instant, dar retragerea din contul de Paypal dureaza 2-3 zile.
    Asa cum a zis un anonim mai sus, siteul are doar 14 zile. E pierdere de vreme.

    RăspundețiȘtergere
  29. Inafara de google adsense nu fa pot garanta absolut nimic.. google sunt cei mai siguri .Cei de la google platesc atata timp cat nu incalci termenii si conditiile( si mi se pare corect ) de si google ofera o afacere destul de complexa aparent.. priveste partea buna .. nu pierzi vremea .. merita 100% !
    http://www.daedalus.ro/
    [Alert Result] This website setup involves countries known to be high risk
    [Alert Result] This website is likely to be operating from a high risk country
    omain name: sondajro.com
    Domain Title:
    Domain Age: 0 Years, 14 Days
    Website Speed: Very Fast
    Owner: PrivacyProtect.org Domain Admin
    Address: ID#10760, PO Box 16
    City: null
    Country: Australia
    Postcode: 4218
    Phone Number: +45.36946676
    Email:
    Website Location: Ukraine

    Probable website origin :-
    28%; Australia
    25%; Denmark
    21%; United States
    18%; Ukraine
    7%; Netherlands

    Notes:-
    [Alert Result] The owner of the website is using a service to hide their identity
    [Alert Result] This website is 14 Days old
    [Alert Result] The website expected life (365 days) is relatively short.
    [Alert Result] The website appears to be less than six months old
    [Alert Result] This website setup involves countries known to be high risk

    Analysis Details:-
    This webite is very new , and as such doesn't have an online reputation yet. As with all new businesses , we suggest that you take care and if necessary get in contact with the owners before placing an order of value.
    This site is using an anonymous service - which prevents us from identififying the site owner. This can sometimes be just so that the owner does not receive spam, but be aware that many scam sites use this as a method to hide their identifty.
    This site has a high risk country associated with it. This may be as you expect but care should be taken if purchasing an item from a site that you didn't excpect to be associated with the countries listed above. Certain countries are listed as being high risk because of the high percentage of online fraud or tendency to send fake/replica items.

    RăspundețiȘtergere
  30. Din pacate adevaratul scop e sa adune date personale, Multe persoane au dat datele personale corecte, telefon, nume prenume, data nasteri, localitatea, adresa de mail si codu postal, inclusiv ip-ul a fost inregistrat (mult mult prea multe informati personale). Desi cunosc foarte bine astfel de magari, si cum sa ma feresc de ele, de data asta am observat prea tarziu, si schimbandu-le acum e relevant. In fine, nu va ma inregistrati pe vre-un sit si nici nu mai folositi date personale in cazul in care nu este cryptat. Cat despre sondajero.com , va pierdeti vremea.

    RăspundețiȘtergere
  31. Sondajro.com nu plateste, degeaba va chinuiti sa faceti bani cu el. Eu nici nu m-am gandit vreo secunda sa ma inregistrez pe el, dar vad ca multi distribuie linkuri catre acest site si cred ca vor fi platiti. Vorba alora de la Real Hustle de pe Discovery: Daca ceva pare prea bun ca sa fie adevarat, probabil nu e. Deci nu, nu veti primi niciun leu!
    Nu vi se pare ciudat sa faceti 45€/zi doar completand niste sondaje? Asta ar insemna minim 1350€/luna. Sa zicem ca sunt inscrisi aproximativ 5000 de useri (chiar daca probabil sunt si mai multi, la cat de popular e site-ul), asta ar insemna ca ei platesc 6.750.000€ pe luna. Nu vi se pare un pic ciudat?
    De asemenea, la rubrica “Despre noi” veti gasi urmatoarea propozitie: Compania Sondajero.com este o companie fiică a holdingului publicitar internaţional Mediasysle. La un mic search pe Google puteti descoperi ca Mediasysle nici nu exista, exista doar Mediasys.
    Inca o chestie de remarcat este ca pe site sunt o gramada de erori de scriere, lucru nepermis pentru o companie care si-ar permite sa plateasca milioane de euro lunar. Site-ul isi intampina vizitatorii cu un buton verde si frumos pe care scrie mare Registratie. Mie site-ul mi se pare tradus cu google translate, probabil asa si e. (REGISTRÁȚIE s. f. Arta de a folosi posibilitățile timbrale ale orgii sau ale clavecinului, indicată în compozițiile moderne. – Din fr. registration.)
    In concluzie, nu orice zboara se mananca, asa ca renuntati sa va mai pierdeti timpul cu site-ul asta. N-are rost.

    RăspundețiȘtergere
  32. Deacum am auzit ca unii au primit banii, chiar am vazut un screen pe blog! Mai am ceva pina la 500 si-mi scot si eu banii!

    RăspundețiȘtergere
  33. "Compania Sondajero.com este o companie fiică a holdingului publicitar internaţional Mediasysle."
    Am cautat pe net si am descoperit cu amuzament ca Mediasysle nici macar nu exista. Exista Mediasys eventual. Recunosc insa ca m-am tepuit si mi-am pierdut vremea completand azi 4 chestionare din alea. M-am prostit de tot :)). Am crezut in zicala aia cu "la pomul laudat". Astept cu nerabdare sa vad daca incaseaza cineva banetul asta. Eu cred ca e manarie. Bani cu toptanu', premii tot cu toptanu'. In eterna si fascinanta Romanica nu exista asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  34. Urmariti cand faceti click pe butonul "submit" si veti vedea pe status bar adrese de 'redirectari' catre google ads ... la o verificare a codului in crome se face o referire si la cdncache-a.akamaihd.net care nu stiu ce rol are so... parerea mea este ca de fapt noi facem bani pt detinatorul site-ului fara insa sa ne alegem cu ceva (vezi despre google ads - "make money from your site"... google adsense sau adwords). In concluzie, cineva ar putea face bani pe 'spinarea' noastra ..pe clicurile noastre :))
    Daca este asa ar tb sesizati in primul rand cei de la google pt ca acolo prima regula este ca posesorul unui astfel de site nu are voie sa dea click-uri si nici sa incurajeze pe altii
    O alta chestie a fost scrisa mai sus si anume colectarea de informatii in diverse scopuri... hacking, spam-uri etc.

    RăspundețiȘtergere
  35. Si eu mi-am facut cont acum 2 zile, la recomandarea cuiva, la prima vedere parea in regula..doar ca numele nu este obligatoriu, nu scrie decat la setari sa treci adresa de mail de la paypal, nu cere nici un cod de siguranta, asa ca parerea mea este ca nu e nimic adevarat, nimeni nu plateste 8 euro pt cateva clickuri, in conditiile in care se repeta reclamele ( luate de pe youtube)...intrebarile sunt la fel pt toate sondajele..este putred...nu va mai pierdeti timp, banii se nu se castiga atata de usor din completat chestionare ( la munca de teren, pt chestionare completat 100 % se primeau 15 ron anul trecut.., pt minim 10 chestionare completate)..eu am renuntat...si am ramas si cu un virous de la site-ul acesta ...dar totusi ( speranta moare ultima) daca cineva reuseste sa ia acei bani minunati ..postati pe blogul acesta .

    RăspundețiȘtergere
  36. da ..am si eu cont pe sondajero.com si evident fac doza de click-uri zilnice:) daca e teapa sau nu o sa vad cand ajung la 500 de euro si o sa vreau sa scot...daca e teapa..aia e..n-am pierdut mare lucru pana la urma..daca nu e teapa..atunci ne-am scos :)))
    deci oricum ar fi..hai sa ii dam inainte si vdm ce iese..nu e ca si cum te-ar plati u 0,05 centi pe sondaj si ar trebui sa ajungi la 500 euro..ci faci cam 24 euro/zi deci undeva in 20 si ceva de zile ajungi la 500 si vezi daca e fake.Daca e..sa fie in bafta lor.
    cat despre contul de paypal..n-are sens sa va stresati..daca e teapa si va e teama ca v-a fi folosit..il puteti inchide si face altul.si aia e.
    O seara faina :)

    RăspundețiȘtergere
  37. In legatura cu site-ul Daedalus...parerea mea e ca nu e normal sa iti ceara CNP-ul. dupa cum ii spune si numele e cod numeric personal si nu se divulga asa usor. multe se pot face cu acest cod, cum ar fi falsificarea unei carti de identitate si nu numai. Aveti grija. Eu nici nu mi-am confirmat contul ca l-am si sters. nu mi se pare normal!

    RăspundețiȘtergere
  38. sondajro.com pare cam ciudat, in primul rand daca era o companie serioasa acre isi permite sa ofere asemenea sume avea si o conexiune securizata https:// dar la ei nici la inregistrare si nici la autentificare nu este securizata conexiunea. In al doilea rand reclamele sunt aceleasi in fiecare zi, dar totusi esti "platit" pt ele. In al treilea rand nu platesc decat 3 chestionare.

    si nu in utimul rand acest site nu face nici un sondaj, indiferent pe care din cele 4 le alegi ei au acelasi cod la intrebare q1, q2, ... q8 si aceiasi valoare pt varianta de raspuns, cum fac diferenta intre chestionarul pt orange si cel de ursus daca la? sa dau un exemplu pt cei care nu le au cu programarea web: la intrebarea 1) Acest spot publicitar vă captează atenţia? daca raspundeti foarte mult din formular pleaca q1 cu valoarea 1. asta pt oricare dintre sondaje.

    nu are trecuta pe site nici macar o adresa de mail si au avut grija sa o ascunda destul de bine.

    PS: daca este cineva printre noi care se descurca bine cu limbajul javascript putem afla cam ce fac cei de la sondajro.com cu raspunsurile noastre le inregistreaza undeva sau nici macar nu ajung la ei pe server. o mare parte din site ii scrisa in js iar eu nu ma descurc asa bine cu acest limbaj de programare.

    RăspundețiȘtergere
  39. M-am inscris si eu acum cateva zile pe site-ul sondajro.com si am constatat aceleasi probleme pe care le specificati si voi (inclusiv intrebarile retorice - le am aceleasi ca si voi)...
    Am deja aproape 200 de euro stransi din sondaje si pana nu ajung la cei 500 euro promisi ca-i pot scoate, m-am decis sa raman in sistem! In afara faptului ca 'pierd' cateva minute zilnic cu sondajele, nu stiu ce as mai putea pierde!?...
    O sa verific zilnic insa acest blog, caci sunt curioasa cum evolueaza totul! Astept cu interes vestile voastre de pe blog!

    Inca ceva: zilele trecute, am mai primit un link de la cineva, cu acelasi subiect, dar este pentru cunoscatorii de limba germana (am constatat cu haz, ca si cei care nu cunosc germana s-au hotarat sa parcticipe la sondaje)! Venind mesajul de la un bun prieten, m-am inscris si-acolo!

    Suna cam asa: http://UmfrageFag.net/?ref=1169042 (asta-i link-ul meu pentru invitati)
    Unser Unternehmen wurde 2011 gegründet und arbeitet mit vielen Werbungsagenturen aus verschiedenen Ländern zusammen. Das Produkt unseres Unternehmens ist die Statistik, die dank Ihnen zustande kommt!
    Unsere Firma bietet Ihnen ein Programm der effektiven Partnerschaft: "Meinung für Geld".
    Um an diesem Programm teilzunehmen, müssen Sie sich Videos von Inserenten anschauen, Fragebögen ausfüllen und dafür bekommen Sie die Geldbonusse. Für jeden ausgefüllten Fragebogen bekommen Sie von € 4 bis 15.
    Für Ihre Bequemlichkeit haben wir ein effektives Referral-Programm (Partner-Programm) ausgearbeitet. Wir haben ein großes Interesse an Ihren Freunden und Kollegen für eine genauere Statistik, deswegen bieten wir Ihnen folgende Bedingungen an:
    1) € 12 für jeden ausgefüllten Fragebogen;
    2) € 13 für jeden Partner, den Sie geworben haben;
    3) 13 % vom Einkommen des geworbenen Partners.
    Zur Erinnerung! Die Registration von über 4 Mitglieder mit derselben IP-Adresse ist verboten!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de pierdut ai ce pierde, daca parola cu care te inscrii la ei pe site coincide cu cea de paypal poti sa ramaii fara banii din cont. asta cred ca ii intentia lor, sa ia bani din conturile paypal al celor inregistrati si sa faca bani din reclamele de la google adsense iar noi vom ramane fara acele sume care le amvem promise.

      Ștergere
    2. La UmfrageFag :"withdrawal request is generated automatically when the minimum is reached by € 1500. The payments will be made ​​every day during working hours behind GMT within 45 days following the date when the withdrawal request." Adica poti sa-ti scoti banii dupa ce ai strans cel putin 1500 EUR, si in termen de 45 de zile de la cerere de plata :D

      Ștergere
    3. Salut,
      Uite ceva de genul tau si in limba engleza. Uite link-ul meu de afiliat http://Mix-Reg.com/?ref=1377126

      Ștergere
  40. M-am inscris si eu si am complectat 4 sondaje te platesc doar pentru 3 ..Sincer nu vad ceva serios in toata trb asta. Astept sa vad daca cineva primeste bani cu o dovada foto sau video si daca este indradevar ceva serios o sa continui si eu.. Ce vreau sa va spun si fiti foarte atenti daca va cer date personale Carduri,Conturi,Date de pe CI sau orce altceva, aveti grija ca pagina pe care scrieti acele date sa fie securizata. Cum iti dai seama daca o pagina de internet este securizata si reglementata de UE sau o alta Societate din acea tara.. Aveti sus in loc de http:// va apare un lacat si https:// asta inseama ca pagina este securizata si datele voastre sunt in siguranta in caz contrar ii puteti da in judecata, daca dati click pe lacat o sa vedeti si detali sa intelegeti mai bine. Scrieti google.ro o sa va apara sus un lacat https://google.ro dati clik pe lacat si o sa intelgeti mai usor ce va spun,doar asa furnizati date personale altfel este o mare teapa si incerca sa va fure bani,parole etc.

    Scz pt greselile gramaticale daca sunt e tarziu ..

    RăspundețiȘtergere
  41. Pana la urma a primit cineva banii? Pana acum nu a scris nimeni dak a primit sau nu.. Astept cu nerabdare sa aflu acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  42. Eu una nu.Am un site dak intereseaza la cineva, plateste in euro la 10 euro scoti in paypal , dati like sau follow la pagini si sunteti platit 2 centi pe pagina, eu fac cam 20-30 eurocenti pe zi.Uitati linkul http://www.fandealer.net?ref=654idf10ap0kk848wo88w0sk4gow00000s4oo048og80kcsskg Pt cine vrea imi lasa adresa de mail si ii trimit poza cu screenshoot dovada de plata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mogosanusimonavioleta@yahoo.com...e adresa mea...vreau sa te mai intreb si altceva...merci

      Ștergere
    2. rob38roi@yahoo.com e adresa mea,te rog trimite si mie link-ul, MULTUMESC ANTICIPAT

      Ștergere
  43. Oameni buni.Sunt inscris de mult timp la ei,dar pe situl de Australia.Da se poate.Ce vreau sa va spun este k in Romania acest site nu plateste,,A-ti auzit de card-fisshing.ok.asta fac ei.pescuiesc carduri.In Australia Sondajero.com este firma(STV.SontageD.blc.AUT)Se ocupa cu sondaje dar nu online,ci din poarta in poarta.Grija mare la datele personale.Da am si eu cont la ei in Romania dar eu nu am atasat la paypal nici un card.Pt k nu conteaza dak ai card-ul atasat sau nu,ei oricum trebuie sa iti trimita banii.Ganditi va rog.Singura sansa de a face ceva bani online este Google Adsense.ATAT.

    RăspundețiȘtergere
  44. Eu nu mai reusesc sa intru pe site sa fac sondajele de astazi,nu stiu ce are,daca vreti,puteti castiga bani si pe http://www.virtconomics.com/recruit/uw6gz0phwwign4ndzskg poate sunteti interesati,este site serios,plateste,puteti sa va convingeti singuri.Eu am deja 5 euro,la minim 20 euro,ii puteti retrage.Spor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. salut imi dai si mie o inv pe site ca al fel nu pot sa imi fac cont daca vrei vb id urzy_q

      Ștergere
    2. de unde estia asa sigur ca plateste? ai scos tu bani ?

      Ștergere
  45. Multi vorbesc fara sa stie cespun !
    au cam 350000 de utilizatori si dupa cum se vede totul a inceput cam in data de 01 septembrie . Conform experientei mele 80% devin inactivi. Raman 60000 care ar face 45 de euro/zi doar vizionand reclamele. rezulta 2700000 de euro !!! insa mai intervin si cei 5 euro de persoana nou recrutata =1750000. de euro .PAC SI AU SI FACUT DE PLATA VREO 4.450.000 DE EURO.!
    Acum mai intervine o chestie din cei activi punem 4% care sunt super recrutori !
    de exeplu eu am recrutat 153 de persoane am inceput pe 19 septembrie . si am cumulat 1440 de euro pe bilant in septembrie (doar 12 zile )
    deci GANDITI-VA CA ACEASTA CHESTIE CRESTE EXPONENTIAL.
    Cand o sa plateasca ei cele 4 450 000 euro doar de la 4 spoturi ? Intr-o singura luna !NICIODATA
    FFFFF IMPORTANT INSCRIERILE PE SITE AU FOST GRATUITE !
    spune foarte clar pe site ca ar face )))) platile dupa 6 (nu pe 6) in luna urmatoare , doar pentru cei care au cumulat peste 500 euro !
    si acum surpriza ! de astazi de la 12 .00 nu mai poate fi accesat site-ul !!!!!
    )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) !!!!
    Deci ei au strans 350 000 de adrese corecte cu codul postal !
    stie cineva cat costa o astfel de baza de date pe care o au deja si pe care o pot vinde si de 50 de ori ?
    EU AM TOATE CONDITIILE SA PRIMESC BILANTUL DE 1440 EURO >>>>>> dupa 06 !
    Crede cineva ca ii voi primi ?
    Insa am o experienta foarte buna cu acest joc -distractiv asa l-am perceput eu !
    TARE O SA MA MAI DISTREZ CAND O SA STRIGE TOTI IN GURA MARE CA NU PRIMESC BANII !!!
    De unde bani !MOCA ? La ultimul job cautat mi se propunea 800 lei/l full time 12 ore/zi !
    Chiar daca au vazut in CV -ul meu o performanta de 40 de ori mai mare !
    asa ca verificati si voi daca va mai puteti loga ! si dati-i bice !!!
    LA FACUT MULTI BANI VIRTUALI ! daca o sa si plateasca ma imbat pe 15 si ma mai trezesc pe 15 luna urmatoare sa va spun ca am luat banii din nou !
    http://sondajro.com/?ref=111546

    ALTFEL DACA VRETI CEVA BANI MUNCITI HAIDETI SA NE CREEM UN IMPERIU IN
    URMATORII 2-5 ANI !Cine e dispus sa plateasca pretul succesului ???

    haideti sa facem BANI !!!
    http://www.facebook.com/events/343901719032797/

    Detalii la internationalconsfin@gmail.com
    solicitati detalii trainer motivational NETWORKMARKETING !- MLM !

    ps:
    dE VREO 5 ANI NU MAI BEAU APROAPE DELOC ALCOOL .

    si atentie la parole
    puneti doar cardurile noi si goale in paypal!




    RăspundețiȘtergere
  46. Salutare, eu tocmai am incercat sa intru pe sondajero.com si nu merge. Stransesem vreo 112 euro in cont. Cred ca e teapa nu? Era prea frumos sa fie adevarat :(. Ar trebui sa-i pedepseasca cineva pe indivizi astia care se folosesc de oameni si de datele lor personale.

    RăspundețiȘtergere
  47. Cred ca a fost o problema de la ei. Acum functioneaza din nou site-ul :)

    RăspundețiȘtergere
  48. eu pot sa ma loghez si sa fac sondaje, mai mult ca sigur ii teapa, eu nu am dat adresa si nr de telefon nici cont de paypal pt ca nu este conexiunea securizata.

    RăspundețiȘtergere
  49. eu ieri aveam 490 de euro in cont azi e blocat site-ul deci clar e o mare teapaaaaaaaaaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  50. Un site care plateste cu adevarat si nu este teapa este http://trust-community.com/b3b3lusa pentru mai multe detali puteti trimite un mail pe dresea b3b3lusa18@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  51. Deloc nu ma merge sa intru pe site,azi am reusit totusi sa fac 1 singur sondaj,mai puteti castiga banuti si pe http://www.virtconomics.com/recruit/uw6gz0phwwign4ndzskg.

    RăspundețiȘtergere
  52. aseara avem 490 de euro nu functiona site-ul,am reusit azi sa ma conectez,am facut si cerere de plata cica ar fii aprobata acum astept sa vad ca dureaza o sapt cum mai e ceva nou va anunt

    RăspundețiȘtergere
  53. Salut.Am incercat ani la randul sa gasesc un site care sa zicem sa fie destul de bun si serios.Singurul din care scot niste bani alaturi de niste prieteni este un joc browser in care se simuleaza economia: muncesti, cumperi, vinzi, deschizi firma si angajezi.Am un prieten care scoate cam 100-200 de euro pe luna.Tipul are cam 5 luni de cand joaca.Ce imi place mult ca nu pierd timp foarte mult cu acest joc, maxim 10-20 min zilnic.Daca doriti sa va dau mai multe informatii va rog sa ma contactati.
    Va puteti inregistra pe linkul:

    http://marketglory.com/register/AlphaBlack

    RăspundețiȘtergere
  54. eu am 2580.1 euro. am cerut plata acu 2 zile cand aveam 1000euro. sa vad daca ajunge dupa data de 6 septembrie

    RăspundețiȘtergere
  55. Bai ne lasi cu teapa ta de joc marketglory?Ala care zici tu ca ti-e "prieten" si scoate vezi doamne acum 100-200 euro din joc,nu zici si cate sute de euro a bagat in astea 5 luni ca sa poata scoate,in jocurile astea daca nu bagi bani,degeaba,nu scoti mai nimic de acolo,nu mai puneti botul,e teapa,si trebuie sa stai o gramada de timp pe joc,sa ai rabdare de fier ca s afaci cv,lasa-ne cu aburelile tale,ai pus link k sa ne ai pe noi ca afiliatii tai sa iti scoti bani pe noi,nu mai credeti asa cv oameni buni,jocul ala de vechi si cei noi inregistrati au slabe sanse sa faca cv banuti,doar cei cu vechime si care au bagat euro cu sutele sau mii,scot abia acum cv bani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am bagat absolut nici un ban si nici nu o sa bag.Profitul pe zi este cam de 5 Ron.Daca nu stii nu manca cacat degeaba ! O gramada de timp ? petrec maxim 10 min in total pe zi la acest joc ! poate tie iti mananca mai mult timp pentru ca nu iti place genul acesta de joc si nu il intelegi ! nu vorbi in numele altora !

      Ștergere
  56. Am si eu cont pe sondajro.com.Am aproape 500 de euro si astept sa vad ce se intampla,imediat ce aflu ceva va anunt.
    Insa eu fac bani si pe alte site-uri,nu asa multi ca pe sondajro.com:)))),dar platesc sigur.Va puteti inregistra aici:

    http://marketglory.com/register/damo90x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma poti ajuta si pe mine cu http://marketglory.com? nu inteleg absolut nimic:))

      Ștergere
  57. MAI OAMENI.... MI-AM FACUT SI EU DE CURIOZITATE CONT PE SONDAJRO.COM ... E TEAPA ...DECI ATUNCI CAND ITI FACI CONTUL ...CUM ATI MENTIONAT SI ALTII ... NU E SECURIZAT... 2 .. CAND ITI FACI CONT..AR TREBUI SA PRIMESTI UN MAIL ..PRIN CARE SA CONFIRMI.. ...PT CA ASA.. POT PROGRAMA UN BOOT-SPAM ... FAC 1000 CONTURI ... 3 . ACELEASI SONDAJE ZI DE ZI... 4...MULTE GRESELI..SI NU ZICE NIMIC DE SEDIU..CUM ITI IN POSESIA BANILOR... SISTEMUL FOLOSIT DE EI ESTE UNUL PIRAMIDAL..PT A ATRAGE CAT MAI MULTI CLIENTI. BANII AIA NU II POTI PRIMI ASA...FARA..SA AI UN CONTRACT CU EI... UN EXTRAS DE CONT... TERMENII SI CONDITIILE SUNT CAM DUBIOASE... PAI VOI CREDETI CA ORANGE NU SE PUTEAU APUCA EI DE FACUT SONDAJE ? PRIN TELEFON ? COSTUL ERA DOAR AL LOR.. SI EVENTUAL ..DADEAU O BONIFICATIE TIE CA SI CLIENT CA AI PARTICIPAT LA SONDAJ.. NISTE MINUTE..CREDIT... ... CEVA E DUBIOS...RECLAMELE ALEA..AU FOST DIFUZATE LA TV...DECI... NUSH ... PUTEAU SA TE CHESTIONEZE.... INAINTE...DE A LE LANSA IN MASS-MEDIA... SA TE INTREBE DE CALITATEA LOR... DAR ELE DEJA...AU PLICTISIT ORICE PERSOANA..CARE SE UITA LA TV MACAR 30 MIN... PE ZI...LE STIE RECLAMELE .. :-J ... IP ITI ESTE MONITORIZAT..CLAR... DAR CEL MAI IMPORTANT... AVETI GRIJA CE CONT PAYPAL LASATI..SA NU COINCIDA..CU CEL DE LA CONT... IAR MIE MI SE PARE MARLANIE...CEI CARE AU FACUT 500 EURO...SUMA CARE SE POATE EXTRAGE...SE PLANG... CA NU MERGE SITE UL ...SITEUL MERGE..IN SCHIMB VOI SUNTETI BANATI...SI NU MAI AVETI ACCES.... PT CA ATI FOST DETECTATI CA FIIND "MEMBRI ACTIVI" ..IAR FAZA CU CLICKURILE ... E VRAJEALA... IMBOGATITI PE ALTII ...E POSIBIL..SA DEA BANII...MNA..CINE STIE...DAR...ODATA..CE MERGETI SA LUATI BANII..CEI CARE NU AVETI CONT PAYPAL.... O SA VA CEARA..O DOVADA..SI CLAR.. MULTI CAD IN PLASA ASTA... ..PREZINTA BULETINUL... EI ...E DE AJUNS UN SCAN... CNP... ETC..SI ..VOI PRIMITI BANII... ...DEJA VA CASTIGA INCREDEREA...DAR IN FINAL.... DEFAPT... VOI SUNTETI "NENOROCITI" ... IMPRUMUTURI IN BANCA.... ...SI CINE STIE...CATE..SI MAI CATE... ..SI INCA CEVA.... SITE UL DACA..ERA..UNU...CARE SE OCUPA CU ASA..CV...TREBUIA SA FIE IN PRIMA ...HAI MNA..SA ZICEM...A 2A..PAGINA DE CAUTARE..DE LA GOOGLE.... BYEEEEE

    RăspundețiȘtergere
  58. Daca cititi cu atentie toate informatiile de pe site , pana acum au facut tot ceea ce spun!Referitor la plati este foarte clar precizat cum se vor face si primele plkati vor fi facuter eventual dupa data de 6 0ct pentru plati acceptate in septembrie cu transfer numai in contul paypal.!!!
    Atentie spun dupa 6 nu pe 6 !
    De exemplu eu am cererea de plata prima acceptata in 23 sept cand am in deplinit conditia minim 500 euro.
    MA CAM ASTEPT SA NU PLATEASCA !
    Dar daca va fi ok practic au spus ca in nici un caz nimeni nu va primi banii in contul paypal inainte de 6 oct !
    DECI PANA AICI E OK !
    Mai departe se stie ca din masuri de securitate a transferului intr-un cont paypal prima plata intarzie o saptamana.
    iN ACESTE CONDITII IN DATA DE CE4L TARZIU 14 OCTOMBRIE VOM STI DACA SUNT OK.
    poate ne-a lovit Dumnezeu cum se spune si ne intra banii in 7 oct , sau mai tarziu.
    MIRAM-AS !DE 16 ANI NU AM VAZUT NICAIERI IN TARA UN POSIBIL JOB DE FACUT ASA DE USOR BANI !
    Pe data de 14 oct voi posta in pagina mea facebook daca au platit sau nu !
    ORICE NOUTATI VETI AFLA IN DEASEMENEA IN COMENNTARIILE LA PAGINA ACEASTA !
    Cel tarziu in 23 oct + 7 zile = 31 0ct dqcq nu intrqa banii voi posta peste tot
    ca este garantat TEAPA !pana acum nu am nici un motiv sa spun ca nu ar fi ok!
    Foarte multe din postaril;e celorlalti sunt ABERATII SAU DEZINFORMARI !
    CEA MAI SIGURA SURSA DE INFORMARE VETI GASI LA (vezi facebook -pagina mea )

    http://www.facebook.com/events/499255070087164/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la fel voi face si eu am cerut banii ieri astept sa vd ce se intimpla ,bineiteles ca n mai fac nici un sondaj pina nu vad rezultatul daca sunt tepari ceeace cred dar totusi...voi posta peste tot ca sunt tepari astfel incit lumea sa nu se mai arda si voi face si o avizare la google ca sa ii interzica

      Ștergere
  59. Daca doressc dezautentificare de pe sondajro.com cum fac? Mersi

    RăspundețiȘtergere
  60. Perioada de raportare spre achitare – luna precedentă
    Plăţile se efectuează zilnic în orele de lucru, având în vedere luna raportată.
    Cererile spre plată se creează automat, când este depăşit pragul sumei minimale - 500 euro.

    Prima plată se efectuează cu întârziere de o săptămână, în timpul acesta noi verificăm account - ul Dumneavoastră.

    În ultimul timp au devenit frecvente modalităţile frauduloase de a câştiga bani. Accounturile infractorilor vor fi blocate. Accounturile pseudo – refferalurilor la fel vor fi blocate.
    Cererea Dumneavoastră a fost acceptată.

    RăspundețiȘtergere
  61. AM COMPLETAT 4 SONDAJE CONSECUTIVE, LA ORE DIFERITE SI NU MI-AU ALOCAT ABSOLUT NIMIC...APOI LEGAT DE CONCURS,,,AS RUGA CASTIGATORII SA NE ANUNTE CE AU CASTIGAT...IN CAZUL IN CARE VOR EXISTA ACEI "CASTIGATORI"...MS

    RăspundețiȘtergere
  62. Eu merg inainte...nu pierd prea mult timp...observ atatea aiureli ...pentru ce sa raspunzi la un sondaj de la Orange, oferta care a fost pana pe 8 iunie 2009????Astept vesti de la cei care sunt de la inceput

    RăspundețiȘtergere
  63. chiar nu exista o persoana care sa fi primit banii?:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai nu nu exista si nici nu cred ca va exista,site-ul e nou cam de vreo luna si eu am cont la ei ca suna prea frumos am facut si cerere de plata acum astept sa vad ce se intimpla oricum daca sunt tepari voi posta peste tot acest lucru sa nu se mai arda si altii

      Ștergere
  64. Salut astazi mi-am facut si eu cont dar cred ca e teapa e prea usor sa faci banii.Asa toata lumea s-ar imbogatii :D

    RăspundețiȘtergere
  65. salutare frati

    eu azi mi-am acumulata 450 euro si trebuie sa mai astept inca o luna sa sper ca ii voi lua, nu am ce pierde deoarece mi-am setat sa la butonul setari adresa de mail la paypal , intr-un cuvant imi trimite mail si voi vedea de unde este mail. deci asteptam

    RăspundețiȘtergere
  66. Nu mai intrebati daca a primit cineva banii k nu o sa raspunda nimeni..nu a luat nimeni niciun ban deocamdata.abia dupa data de 6 a lunii se primesc banii.tinand cont ca dureaza si o saptamana pentru verificarea contului cel mai devreme ar fi data de 13 de primire a banilor.
    Oricum nu siu daca e adevarat dar nu se stie niciodata

    RăspundețiȘtergere
  67. Buna eu cred ca e o mare teapa acest site, m-am inscris si eu dar am renuntat dupa o zi, nu are rost. Daca vreti sa va inscrieti p eun site de sondaje real cu premii in produse electronice si electrocasnice si chiar bani, acum o luna am luat 100 ron in urma unui studiu de-al lor si prin acumularea punctelor mi-am luat un toaster Phillips, lasati-mi adresa de mail sa va trimit invitatia. Mersi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. floricel_gianina@yahoo.com

      Ștergere
    2. ok ti-am trimis o sa primesti pe mail link-ul pentru inregistrare

      Ștergere
    3. vlad_utz23@yahoo.com

      Ștergere
    4. alex_francopola@yahoo.com

      Ștergere
    5. cristi_cristi562001@yahoo.com

      Ștergere
    6. aranybogar@yahoo.com

      Ștergere
    7. sexi_monika@yahoo.com

      Ștergere
    8. toti cei care mi-ati lasat adresele de mail veti primi un link de activare si veti putea vedea serioazitatea dupa. Eu consider ca e mai serios si mai fair play un castig sigur si dovedit indiferent ca e in bani sau obiecte, decat o promisiune ca vei castiga 500 euro in doar o lun a, bani pe care nimeni nu ii va vedea, doar ca veti putea avea surpriza sa aveti vreun virus pe pc sau mai rau parole sparte.

      Ștergere
    9. iffiuanamaria@yahoo.com
      as vrea si eu daca se poate:)
      Multumesc!

      Ștergere
    10. ady_girly@yahoo.com

      Ștergere
    11. si eu vreau invitatie asofiansv@yahoo.com

      Ștergere
    12. rian_calpin1@yahoo.com

      Ștergere
    13. cristina.culea1@yahoo.com ,invitatie te rog!

      Ștergere
    14. daca mai e valabil, vreau si eu. toteu000@yahoo.com
      , mersi

      Ștergere
    15. Ok am trimis la toti care mi-ati lasat mail verificati si spam .

      Ștergere
    16. ladi_livia@yahoo.com
      Ms

      Ștergere
    17. teo_micle@yahoo.com daca mai e valabila oferta

      Ștergere
    18. alexy_bya@yahoo.com daca poti sa imi trimiti invitatia. Multumesc oricum:*

      Ștergere
    19. mogosanusimonavioleta@yahoo.com
      merci

      Ștergere
    20. o_fata0@yahoo.com daca se mai poate.mersi

      Ștergere
    21. as dori si eu o invitatie, multumesc anticipat. mvacian@yahoo.it

      Ștergere
    22. pisuliciady@yahoo.com.mersi!

      Ștergere
    23. Ok am trimis la toti care ati lasat mail

      Ștergere
    24. Daca se mai poate analina19@yahoo.com
      Merci

      Ștergere
    25. As dori si eu o invitatie mvacian@yahoo.it multumiri anticipate

      Ștergere
    26. vreau si eu o invitatie pe acest site
      costin_st55@yahoo.com
      mersi anticipat!!

      Ștergere
    27. danez11180@yahoo.com

      Ștergere
    28. as vrea s eu o invitatie te rog. andrei_2_aug@yahoo.com multumesc anticipat

      Ștergere
    29. pentru invitatie: doru.borcoteci@gmail.com, merci.

      Ștergere
    30. daca mai este valabil .... vic.diana@yahoo.com

      Ștergere
    31. pai da tu link-ul si intram noi

      Ștergere
    32. galeata_irina2008@yahoo.com

      Ștergere
    33. puiu_c15@yahoo.com doresc si eu o invitatie

      Ștergere
  68. O sa aflam pe data de 14-15 a lunii Octombrie daca au primit banii cei care au cont din luna septembrie si au acumulat deja acei "500 Euro" ... si eu astept sa vad daca primeste cineva banii, am deja 160 euro si nu ma doare mana sa dau 30 click`uri in fiecare zi :D

    RăspundețiȘtergere
  69. anonim, vreau si eu invitatie: alina_violeta1979@yahoo.com; mersi

    RăspundețiȘtergere
  70. eu pe market glory am inceput sa scot profit bunitcel.5-10 lei pe zi cu firma de ziare.nu e mult dar pe viitor o sa am mai mult

    Link de inregistrare:

    http://marketglory.com/register/AlphaBlack

    RăspundețiȘtergere
  71. am ajuns azi la 500 euro si am facut cererea de plata. mi-a aparut "Cererea dumneavoastra a fost acceptata"...dupa care mi-am adus aminte ca nici nu completasem adresa de paypal:)) deci hai sa fim seriosi.Ma gandesc daca pot fi dati in judecata cumva..

    RăspundețiȘtergere
  72. cumva ar trebui sa poata fi pedepsiti pt ca isi bat joc de oameni,ii pun sa complecteze ca vor primi bani si cand colo nimic. acel site ii facut in java script care nu a fost foarte bine pus la punct, daca nu bifezi nici un raspuns te duce la inceputul sondajelor in loc sa te anunte cu un popup ca nu ai bifat nimic.daca lucrau cu php la formularul de contact se putea vedea usor adresa de mail unde se trimit mesajele de pe site, dar ei folosesc js ca sa nu putem da nici macar de adresa lor de mail. va dati seama ca ii teapa.sa fi platit pt 4 sandaje cu 500 de euro ii cam absurd, eu de cand m-am inregistrat is aceleasi sondaje, am deja 236 de euro, o sa fac in continuare asa de curiozitate sa vad daca se tin de promisiune. in caz ca nu primeste nimeni bani ar trebui anuntati la politie sau care se ocupa cu verificari. merita pedepsiti, ei sigur obtin bani frumosi pe pielea noastra, prin trafic si clicuri cu google adsense.

    RăspundețiȘtergere
  73. pana acum sondajro a respectat tot ceea ce spun pe site !
    ATENTIE TOTI CEI CARE AU POSTAT ANTERIOR IMPOTRIVA SUNT NEINFORMATI
    sau dezinformeaza concurenta !ESTE POSIBIL SA FACA PLATILE !
    VOI STI SIGUR DACA ESTE OK SAU NU IN CEL TARZIU 15 OCT !

    CASTIGA USOR SI COMOD peste 1350 euro din prima luna!
    Plus PREMII ajutand prietenii sa faca bani cu sondaje online.
    Este unul dintre cele mai bine platite joburi in Romania !!!
    In primele 17 zile de la start eu am acumulat peste 2000 euro!
    (Primiti 5 EURO/partener inregistrat personal +15 % din venit)
    Pentru accelerarea castigurilor INREGISTRATI toti PRIETENII
    folosind linkul personal de recrutare- il gasiti in sectiunea
    PARTENERI dupa ce va AUTENTIFICATI pe site.

    Siteul merge mai bine folosind Mozilla sau GOOGLE CHROME
    Numai pentru cei inregistrati de la acest link solicitati detalii
    la adresa mea de mail : internationalconsfin@gmail.com
    Start de aici cu REGISTRATIE :

    http://sondajro.com/?ref=111546

    RăspundețiȘtergere
  74. Am gasit si eu un site ,aici primesti bani dar putin cam 10-15 Euro pe luna,http://www.euro2012bux.com/?ref=r3ka asta e in Euro,si aici gasiti si in $ http://www.buxmerang.com/?ref=r3ka si asta plateste dar in $$$$$!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  75. Deci? Nimeni nimic?:)))

    PS merci pt marketglory!

    http://marketglory.com/register/iffiuanamaria

    RăspundețiȘtergere
  76. http://www.virtconomics.com/recruit/qkvjrskt3djhadaae2fs

    Acest site chiar plateste, incet dar sigur ... trebuie sa influentezi oameni, si sa muncesti zilnic ... cu timpul primesti bani ... asta din cate am auzit si pe alte blog`uri, forum`uri... eu am zis sa incerc sa vad ce iese ... ca si asa ma plictisesc rau la munca zi de zi :))
    Bafta ! :D

    P.S: daca auziti de alte site`uri care platesc (inafara de cele precizate in acest blog) anuntati`ma :D ca vizitez zilnic acest blog :P

    RăspundețiȘtergere
  77. Salut am facut si eu 500 de euro .. am dat cerere de plata si cik cererea a fost acceptata..acum ar trebui sa astept o saptamana sa vad daca vireaza cv in paypal..daca se intampla cv miraculos va anunt:))

    RăspundețiȘtergere
  78. Un alt joc asemanator cu virtconomics si marketglory este anno1777. In septembrie am facut prima retragere direct in cont, 15 euro pe care le-am si primit in cateva zile. Deci pot confirma ca platesc.
    Pentru cei care vor sa incerce, aici link-ul:

    http://www.anno1777.com/index.php?i=302588

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anno1777 e ok dar doar cei care investesc ceva real life bani pot face bani..restu se lupta cu morile de vant

      Ștergere
  79. a primit cineva banii pana la urma?:)

    RăspundețiȘtergere
  80. un joc asemanator cu virtconomics e si ProEconomica ... tot cu dezvoltare, infiintezi firme, cumperi actiuni si in timp ajungi sa ai si castiguri reale :P daca va intereseaza faceti cont aici:

    http://proeconomica.com/referrer/byzuku

    RăspundețiȘtergere
  81. vreau si eu invitatie de la cel care si-a luat toaster: dragosallyn@yahoo.com; mersi

    RăspundețiȘtergere
  82. va salut fratilor

    eu sincer am aflat de site-ul asta cu sondaje prin septembrie, am fost plecat afara din vara.Eu sunt implicat in afaceri online in jur de 7 ani dar nu am intalnit nici un site sa-mi pretinda sa le trimit 20 de dolari,euro sau ce o fi sa vada aia daca am contul eligibil sau nu.Eu unu sunt convins 99% ca nu face plata,mi se pare suma prea mare,dar la urma urmei am ceva de pierdut?nimic,doar inscrierea e gratis.Timp pierdut?maxim 10 min pe zi, am stat mai mult timp pentru o afacere.Asta vreau sa vad si eu faza in care o sa mi se ceara sa dau 20 dolari sau euro.Si inca ceva, sondajele se repeta,nu sa schimbat nimic.Daca este sa-mi ceara 20 euro sau dolari dupa ce o sa ajung la minimul de retrage o sa-mi dau seama ca este o MARE TEAPA ...pana atunci stau pe sondaje...:)))

    bafta

    RăspundețiȘtergere
  83. Astept si eu sa vad daca a reusit careva sa scoata banii de pe sondajro... pana atunci daca vreti veniti pe proeconomica ... un alt joc de marketing, inca se lucreaza la el dar pana acum suna promitator... daca vreti intrati pe http://proeconomica.com/referrer/samurakhe

    RăspundețiȘtergere
  84. heyyy...daca vreti sa faceti niste bani inregistrati-va aici si puteti face bani creeindu-va propriu magazin online fara sa investiti nimic...e vorba de compania de produse cosmetice lady's ...poti castiga bani chiar daca nu vinzi nimic pt ca magazinul tau functioneaza oricum non-stop...si eu sunt la inceput dar eu cred ca e mai serioasa ca sondajero.com deci cine vrea sa castige bani sa se inregistreze pe http://ladys.ro/JAVCIE7t

    RăspundețiȘtergere
  85. Oameni buni, au schimbat ceva pe site. Nu se mai cheama REGISTRATIE, acum suna mai pe romaneste INREGISTRARE !!!! Deci baietii ne urmaresc comentariile de pe net. Si asta este un lucru bun zic eu. Bafta la sondaje.

    RăspundețiȘtergere
  86. deci daca ar fi reala treaba asta ar schimba istoria omenirii :) ar influenra oarecum civilizatia s-ar apuca fetele de sondaje nu de videochat ar fi chiar wow !

    RăspundețiȘtergere
  87. iata raspunsul companieiORANGE in legatura cu Sondajro.com :
    Stimata doamna Culea,

    Va contactez ca urmare a mesajului pe care ni l-ati trimis.



    Permiteti-mi sa va confirm pe aceasta cale faptul ca spoturile de promovare Orange sunt publice, si pot fi postate pe site-uri cu care societatea noastra nu are contracte directe.



    Consider important sa adaug si faptul ca Orange Romania nu are in derulare nicio colaborare cu site-ul despre care ne-ati scris.


    In speranta ca veti considera utile informatiile oferite, ramanem la dispozitia dumneavoastra prin intermediul Serviciului Clienti 411, apel gratuit in intervalul 7:00 - 22:00.



    Multumesc,



    Alexandra Baciu

    Problem Solving Executive

    Orange Romania

    RăspundețiȘtergere
  88. deci??? a primit cineva ceva????;;)

    RăspundețiȘtergere
  89. Eu nu am primit nimic..inca astept

    RăspundețiȘtergere
  90. Probabil ca in afara de spamuri nu veti primi nimic, la fel de probabil ca singura baza de date facuta pe acel site sa fie cea care retine utilizatorii cu adresa de mail , numar de telefon, cod postal, etc.
    Eu le-am trimis prim formularul de contact 2 mesaje, nu mi s-a raspuns pana acum.
    Nu cred ca este altceva decat o inselatorie in conditiile in care:
    * Pe site sunt foarte multe greseli de exprimare, litere mancate, etc
    * Sondajele de opinie pentru cine a mai participat la asa ceva (fie si pe strada) nu contin un set de doar 8 intrebari , in mare parte variantelele de raspuns sunt cam aceleasi pentru fiecare sondaj.
    * Filmuletele pe care le vizionati in cadrul sondajelor sunt embed-uite de pe conturi de youtube ale unor utilizatori care nu au nici o treaba cu orange, ursus sau orice alta companie are ar putea solicita un sondaj
    * Gazduirea este facuta pe niste servere din rusia www.fastvps.ru
    * Vi se ofera posibilitatea sa le promovati bannerul, dar in caseta de sub poza codul html indica catre un refferal cu numarul 159570 ,numar care nu coincide cu codul care v-a fost dat voua.

    Prin urmare un site care ofera dupa calculele anterior facute milioane de dolari credeti ca ar fi atat de rudimentar facut? Eu nu.

    In caz ca v-ati creat un cont , cum si eu am facut dus de val fiind exista optiunea ca fiind conectat sa va modificati datele de contact. Probabil ca aceste date nu vor fi suprascrise ci mai degraba se va crea o noua intrare in baza de date cu noile actualizari iar cele originale vor fi pastrate de asemenea , cel putin facand asta le putem strica putin baza de date.

    RăspundețiȘtergere
  91. Un alt site pe care dati like si follow la pagini, ei platesc in credite care se convertesc automat in cash cand dai update. Nu va speriati daca nu vedeti nici o pagina la inceput , uneori sunt rare dar verificati siteul cand aveti timp ,din cand in cand baga pagini .La 3 credite aveti un eurocent .Platesc in paypal.Este ca siteul care vi l-am aratat mai sus .Aici inca nu am ajuns la plata.Platesc la 15 euro in paypal.Este legit plateste dar dureaza pana faci banii.Eu am 3 luni la ei si am 12 euro si ceva .In fine pt cei interesati http://www.fanslave.net/ref.php?ref=264181

    RăspundețiȘtergere
  92. punctul meu de vedere referitor la plati sondaj ro: ESTE OK
    (MA POT PRONUNTA SIGUR DA SAU NU DUPA 30 OCTOMBRIE !)
    VEDETI AICI ARGUMENTE CU PRIVIRE LA FAPTUL CA

    TOT CEEA CE AU SPUS AU RESPECTAT PANA AZI !

    http://www.facebook.com/events/499255070087164/

    Daca vi se pare corect inregistrati-va la acest link!
    Start de aici cu REGISTRATIE

    ( Siteul merge mai bine folosind Mozilla sau GOOGLE CHROME )



    http://sondajro.com/?ref=111546


    Mult SUCCES !
    CASTIGA BANI din sondaje !

    In plus castiga PREMII ajutandu-ti prietenii sa ia bani din sondaje online !

    Este unul dintre cele mai bine platite joburi in Romania !!!

    In primele 11 zile de la inregistrare am acumulat peste 1300 euro!

    Pentru accelerarea castigurilor INREGISTRATI TOTI PRIETENII

    folosind linkul personal de recrutare pe care il gasiti in sectiunea

    PARTENERI dupa ce va AUTENTIFICATI pe site.

    RăspundețiȘtergere
  93. cum ramane cu sondajul 4 care nu este platit?

    RăspundețiȘtergere
  94. Am intrat ieri 10 Octombrie pe la ora 12 si reclamele erau aceleasi (Mercedes vs. Audi, Orange - Venetia, Orange - Metrou si Ursus - traditie). Azi, 11 Octombrie cind am intrat pe la ora 11, reclamele erau altele (Ciocolata ROM, Orbit, Bere Timisoreana si Ursus - alta reclama). Deci se misca si ei. Mergem inainte. Ar fi prea frumos sa fie adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  95. m gasit la un moment dat pe TPU o dominsoara care a postat pe data de 7 ca a primit banii. nu mai gasesc linku poate il gasiti voi sa o luam la intrebari :P

    RăspundețiȘtergere
  96. Eu am primit bani de la sondajero.com....azi imi intrara dupa 2 saptamani de asteptari...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe cat ti-au facut confirmarea de plata?

      Ștergere
    2. chiar sunt curioasa cat este de adevarat daca sau trimis banii si apoi sa ne spui cum ai procedat cate sondaje tia platit ai raspuns la fel de fiecare data? cand ai facut cererea de plata o confirmare un mail o poza ne poti arata sa ne cpnvingem si noi ca nu e teapa?

      Ștergere
  97. poti sa ne arati si noua dovada de plata?:)

    RăspundețiȘtergere
  98. Da, si eu vreau sa te rog sa ne arati dovada platii. Am completat si eu vreo doua zile si-am renuntat din aceleasi motive care au ridicat intrebari pe-aici pe blog (doar 3 sondaje platite, aceleasi reclame zilnic, etc); eu am primit invitatie de completare pe mail de la o doamna (ma rog, adresa de e-mail parea de doamna in spatele ei nu stiu cine era) si-am rugat-o sa-mi transmita datele companiei ca ma punea sa trimit un CV, ca sa vad si eu cu cine stau de vorba, nu? Si normal ca nu mi-a mai trimis niciun raspuns. De ce oare?

    RăspundețiȘtergere
  99. Acesta este un site german care plateste 4 sondaje de opinie pe zi cu cate 12 euro fiecare , deci 48 de euro pe zi... faceti voi calculul pe luna.

    Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti o reclama, si dupa aceea sa raspunzi la 10 intrebari, foarte simplu , in total 4 video si 40 de intrebari, ai nevoie de max 10 minute pe zi.

    Bani se platesc prin cont PayPal, unica mica problema e ca banii se pot transfera in contul privat numai dupa ce ai acumulat in contul de pe site 1500 de euro, si dureaza 45 de zile de la data de la care ai cerut sa ii vireze in contul Paypal, dar merita efortul si asteptarea.

    Acesta este site-ul: http://UmfrageFag.net/?ref=1174986

    Eu nu am inca o dovada de plata si eu abia am inceput, dar cum o sa o am vreo dovada, o sa postez aici pe blog. Am aflat si eu de la un prieten bun din Germania care deja a luat bani buni. Repet site-ul este german si eu folosesc translate.
    Spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trimite si mie o invitatie pentru acest site la rob38roi@yahoo.com. Multumesc anticipat.

      Ștergere
  100. deci a luat cineva banii:D eu sunt la 300 de euro .....sunt foarte curioasa daca intradevar platesc!

    RăspundețiȘtergere
  101. mie mi-a platit un sondaj cu 4 euro si 2 sondaje cu 8 euro.. oare sa fie cevA?;;)

    RăspundețiȘtergere
  102. cum ai primit banii Anonim?dupa socoteala mea 6+7=13,azi suntem in 11.unde e smecheria?arata-ne dovada platii

    RăspundețiȘtergere
  103. SE DAU BANII !
    ESTE OK INREGISTRARE LA LINKUL ACESTA

    Siteul merge mai bine folosind Mozilla sau GOOGLE CHROME
    Start de aici cu REGISTRATIE :

    http://sondajro.com/?ref=111546

    CITITI TOATE DETALIILE IN PAGINA MEA FACEBOOK SI
    iata aici inca o dovada au dat premiile !

    Câștigătorii

    Felicitări câştigătorilor concursului 24-09-2012 - 07-10-2012

    A venit timpul să anunţăm rezultatele mult aşteptate:

    Premiile au fost deja împachetate şi transmise prin poşta României!
    Durează 2-4 zile până cînd cadourile ajung la destinaţie!
    detaliile in pagina mea facebook( internationalconsfin) si cerere detalii la mail(internationalconsfin@gmail.com)
    START DE LA ACEST LINK -FOLOSITI GOOGLE-CHROMR SAU MOZILLA
    Siteul merge mai bine folosind Mozilla sau GOOGLE CHROME
    Start de aici cu REGISTRATIE :

    http://sondajro.com/?ref=111546

    RăspundețiȘtergere
  104. Buna, am facut si eu cont pe sondajro, am ajuns la 308 fara referrals. Astept si eu dovada de plata si pasii prin care a trecut anteriorul comentator care se lauda.

    http://sondajro.com/?ref=120938

    RăspundețiȘtergere
  105. cum ramane cu al 4 lea sondaj? si de ce nimeni din cei care zic ca s-au dat banii nu are nici o dovada in acest scop?

    RăspundețiȘtergere
  106. am impresia ca nu se dau bani, sondajele au fost schimbate. daca ar fi primit cineva banii ar fi putut pune un print screen sa vedem si noi ca nu era mare lucru. daca scriu ca si anonim nu ai de unde stii cine ii in spatele mesajului. eu nu pot stii decat luna viitoare am doar 380 de euro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. s-ar putea ca mesajele cu "Am primit banii" sa fie puse la deruta de cei care administreaza site-ul tocmai pentru a face lumea sa mearga in continuare cu sondajele. Eu am dat cererea de plata pe 3 octombrie, nu am primit nici un mail ca ar fi inregistrata, imi aparare doar pe contul de pe sondajro. Nu prea mai am multe sperante dar asta e am pierdut putin timp facand niste sondaje.

      Nici nu stiu cum o sa ma prind ca primesc banii daca nu se comunica nimic prin mail.

      Ștergere
    2. posibil si din partea administratorilor de la sondajro sa fie mesajele anonime prin care se spune ca sau primit banii.

      o sa vedem in contul de paypal daca intra o suma de bani.

      oricum nu am pierdut prea mult timp cu aceste sondaje, se fac foarte repede, acuma daca primim banii ii foarte bine daca nu macar am incercat.

      pe contul sondajro la Paypal (e-mail): ce trebe sa trec? abia azi mi-am facut cont pe paypal si nu stiu ce trebe sa trec acolo.

      Ștergere
  107. au inceput sa schimbe reclameele mai nou se vede ca studiaza foarte mult ce se vorbeste

    RăspundețiȘtergere
  108. pentru cine vrea sa se inregistreze pe siteul din germania care este la fel ca cel din romania doar ca se plateste mai bine si am auzit ca ei chiar dau banii! Ihr Ref-Link (Partnerlink):

    http://UmfrageFag.net/?ref=1174167

    RăspundețiȘtergere
  109. am dat si eu retragere numerar azi, sa vedem ce se intampla, mai mult ca sigur este o mare tzeapa, bani multi castigati usor ceea ce este cam greu daca va fi facuta plata voi posta pana atunci multa bafta

    RăspundețiȘtergere
  110. am gasit aceasta dovada pe plata (cica) n ustiu ce sa cred cum pot pune un prt sc aici?

    RăspundețiȘtergere
  111. da-i copy paste la ce scrie pe dovada de plata:)

    RăspundețiȘtergere
  112. pt print screen/1.Apesi butonul Print Screen de pe tastatura, ca in imagine;
    2.Intrii in Paint si dai Ctrl + V (paste);
    3.Inchizi, dai Yes, redenumesti imaginea, iti alegi locatia unde se va salva si dai Save.

    RăspundețiȘtergere
  113. au schimbat iar sondajele. acu apar clipuri publicitare la Gura Caianului, Levi's Jeans, Dorna si Aqua Carpatica

    RăspundețiȘtergere
  114. Am mai gasit un site care plateste, si am cautat pe net daca sunt seriosi, si sa dovedit ca sunt seriosi, are cineva niste dovezi de plata de la ei aici:

    http://www.clubptc.net/forum/viewtopic.php?f=34&t=38721

    iar inregistrarea v`as ruga sa o faceti de aici:

    http://www.fandealer.net?ref=1dauwprgqw9w40kgow04wocgsc8c48go4k0w0go04s00gwcgs0

    tot ce trebuie sa faceti este sa dati like la pagini pe facebook, twitter si youtube... si sa aduceti referali pentru mai multi bani ...

    RăspundețiȘtergere
  115. E teapa, nu vedeti ca n-are nimeni nici o dovada..nu va mai agitati atat, nu va da nimeni bani

    RăspundețiȘtergere