Faceți căutări pe acest blog

luni, 16 iulie 2012

Premiera pe bloguri Byron - Road Trip (2012)

“Road Trip” este cea mai noua piesa a trupei Byron, urmand a fi inclusa pe urmatorul album de studio al trupei. Acesta are titlul de lucru “Long Story Short”, va marca revenirea la compozitii in limba engleza si va fi lansat cel mai probabil primavara viitoare.
“Road Trip” a fost compusa de catre Dan Byron in luna februarie in timpul unui challenge international, participantii trebuind sa compuna si sa inregistreze un album muzical intr-o luna. In premiera pentru Byron, noul single va avea atat o varianta in limba romana, cat si o varianta remixata. Acestea vor fi lansate in viitorul apropiat.
Videoclipul piesei "Road Trip" contine secvente filmate in timpul turneului national pe care trupa Byron l-a sustinut pentru promovarea materialului video Live Underground, lansat pe DVD si Blu-ray, ce contine concertele sustinute in Salina Turda. Veti vedea atat imagini de pe scena cat si secvente de pe drum si “behind the scenes”. Clipul este produs si editat de catre Laszlo Demeter, basistul trupei Byron, care este de asemenea si artist vizual.
Luni, marti şi miercuri, clipul va putea fi accesat exclusiv de pe bloguri , urmand ca de joi să fie public. Videoclipul va avea statut de "unlisted" in cele trei zile, codul de embed nefiind accesibil prin Google sau prin cautari pe youtube.
Vizionare placuta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu