Faceți căutări pe acest blog

joi, 20 decembrie 2012

Castiga bani cu adf.ly

Am sa incep un mic experiment de azi care va tine aproximativ o luna. Pentru cei care nu stiu, situl adf.ly poate sa aduca bani celor care il folosesc pentru a micsora linkuri. Se plateste in contul Paypal suma ce este mai mare de 5$. In medie se fac 4$ la 1000 click-uri. Situl are si parte de afiliere, asa ca, daca doriti sa va inregistrati, puteti sa o faceti apasand pe bannerul din stanga. Pe data de 1 februarie voi posta rezultatele care, sper eu, vor fi incurajatoare si pentru altii.
Urati-mi bafta.

3 comentarii:

  1. Acum cand postez comentariul este 9 ianuari, cam cat ai strans pana acum? O sa incerc si eu sa imi fac cont dupa ce rezolva tata cu Paypal-ul (cardul meu din pacate nu merge atasat..)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana azi am 11 centi. Nu m-am stresat prea tare cu link-urile, am bagat mai mult pe facebook si cu ocazia asta, nu mai pot comenta pe pagina eMAG. Probabil s-a gandit un istet de la ei sa ma blocheze.

      Ștergere
  2. un site asemator adfly doar ca ei fac plati instant si minimum de plata este 10$ http://www.linkbucks.com/referral/442704

    RăspundețiȘtergere