Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 16 martie 2013

O masina performanta are nevoie de o anvelopa performanta

Capacitatea celor de la Michelin de a inova permanent, parteneriatele cu cei mai prestigiosi constructori de automobile, angajamentul si rezultatele de top din competitiile mondiale, toate demonstreaza experienta si inalta performanta a anvelopelor Michelin. De ani de zile, Michelin ofera conducatorilor auto, profesionisti sau nu, solutii specifice de inalta performanta, ce raspund exigentelor variate ale acestora.

In cadrul Festivalului vitezei de la Goodwood 2012, Michelin a anuntat ca cele mai importante masini sport sunt echipate din fabrica cu anvelopele lor:

- BMW M5 si M6 sunt echipate din fabrica cu anvelope Michelin Pilot Super Sport;

- Bugatti Veyron, masina care poate atinge viteza de 400 km/h, o face echipata din fabrica cu anvelope Michelin Pilot Sport PS2 cu sistem PAX pentru o mai buna siguranta;



- Porsche echipeaza din fabrica noul lor model 911 cu anvelope Michelin Pilot Sport, la fel au facut cei de la Chevrolet pe modelele lor Camaro SS si Corvette ZR1 din 2012, iar din 2013, modelul Corvette Stingray, va fi echipat din fabrica cu anvelope Michelin Pilot Super Sport ZP. Aceasta anvelopa, a afirmat John Moloney, vice-preşedinte O.E. Marketing, Michelin North America, "reprezinta concretizarea angajamentului Michelin fata de inovatie si obiectivul nostru de a combina cele mai bune performante in fiecare anvelopa pe care o producem.Detinatorii modelului Corvette Stingray se vor bucura de o anvelopa concepută special pentru aceasta masina, o anvelopa care ofera aderenta, manevrabilitatea si siguranta pe care acestia le asteapta, indiferent daca se afla pe un circuit de curse sau pe un drum de tara.”

- Ferrari renuntat de curand la Pirelli in favoarea anvelopelor Michelin pe modelele 458 Italia Spider si FF, de asemenea modelul F12 Berlinetta, cea mai puternica masina Ferrari, va fi echipata din fabrica cu anvelope Michelin Pilot Super Sport.




Cei mai mari "jucatori" de pe piata auto si-au dat seama ca o masina performanta si puternica are nevoie de o anvelopa performanta - de anvelopa Michelin. Si au actionat in consecinta. 
Tu ti-ai dat seama ca ai nevoie de anvelope Michelin? Poti verifica ce cauciucuri Michelin se pot echipa pe masina ta folosind configuratorul de anvelope pus la dispozitie pe situl Michelin. Dupa ce le gasesti, vei putea sa verifici tot acolo daca langa locatia ta se afla un distribuitor autorizat de anvelope Michelin, pentru a le achizitiona si monta repede. Nu e necesar ca masina ta sa fie un "bolid" ca cele de mai sus, aproape orice masina fabricata pana acum isi poate gasi anvelopa Michelin potrivita in acest configurator.

Toate aceste exemple ilustreaza faptul ca Michelin ramane liderul incontestabil al domeniului anvelopelor, iar prin forta de inovatie (peste 4000 de persoane dedicate cercetarii si dezvoltarii lucreaza pentru Michelin, avand cel mai mare buget alocat pentru aceasta in sectorul anvelopelor) si prin performantele produselor sale, este numarul 1 in preferintele distribuitorilor europeni de anvelope.

Surse: informari periodice ale specialistilor Michelin, autolatest.ro, comunicateauto.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu