Faceți căutări pe acest blog

vineri, 15 martie 2013

Televizor smart cu intrare HDMI

Vreau sa cumpar un televizor smart care sa aibe intrare USB si intrare HDMI, daca sunt mai multe, cu atat mai bine. Ecranul trebuie sa fie minim de 80 cm (32 inch), Full HD, preferabil sa coste sub 2000 ron. Ma gandeam de ceva timp la asta, insa am si o alternativa. Sa va explic:

- as putea sa iau un smart TV Samsung (e marca preferata de sotie, si din review-urile de pe net, pare ca are mai putine probleme decat concurenta), preferabil unul dintre 32EH5450 sau 32ES5500 , cu intrare HDMI, USB si conexiune la retea wireless. Totusi, pe forumurile dedicate, unii se plang de faptul ca memoria interna a partii smart din televizor este prea mica si se intampla ca browserul, sau media playerul folosit in streaming, sa se blocheze si sa necesite un restart in mijlocul vizionarii. Daca cineva dintre cititori, care detin modelul smart, ar putea sa ma lamureasca ce se intampla de fapt, voi fi recunoscator.

- as putea sa iau un televizor LED, cu intrare USB, neaparat cu intrare HDMI, asa cum am mai zis, daca sunt mai multe intrari HDMI, e mai bine (am renuntat de curand la digi si voi migra spre dolce, iar receptorul HD are iesire HDMI, pe care am in plan sa o folosesc). Televizorul il voi folosi in tandem cu un stick MK808, sau asemanator, cu android. La TV ma gandesc la modelele 32EH5000 sau 40EH5000 .
Stick-ul, l-a prezentat razvanbb pe blog, mai auzisem de el si pare ok pentru partea de smart a unui televizor. E ca si cum as avea o tableta mare, fara touch-screen, pe care o voi manevra cu o tastatura wireless cu qwerty. Are procesor dual core la 1.6 Ghz, ram de 1 GB, memorie interna de 8 GB, iesire HDMI si intrare USB, se alimenteaza prin USB si are slot de card microSD.

Personal imi surade mai mult a doua solutie, voi ce ziceti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu