Faceți căutări pe acest blog

joi, 15 august 2013

Preludiul unui weekend

Dupa problemele de conexiune GPS, care au aparut in comentarii pe forumuri, se pare ca noua tableta Nexus 7 are probleme si cu multi-touch-ul. Cel mai bine se vede in clipul de mai jos, la un user care a reusit sa inregistreze si sa reproduca eroarea. Inca nu se stie, insa, daca este voba de o problema hardware sau software, care ar putea fi remediata printr-un simplu update.


Batalia dintre plante si zombie continua cu un nou episod. Jocul Plants vs Zombies 2 a fost lansat pe iOS, pentru iPhone si iPad si este gratuit. Pentru cei care nu cunosc jocul, puteti vedea mai jos un trailer. Vizionare placuta!


Deoarece nu vor putea strange cele 32 de milioane de dolari pana pe data de 22 August (s-au stans aproape 10 milioane pana acum), se pare ca proiectul Ubuntu Edge, al celor de la Canonical, este in pericol sa nu fie terminat. El se refera la un smartphone care are doua sisteme de operare care ruleaza in paralel: Android si Ubuntu, iar despre el am mai scris mai demult. Un prototip a putut fi vazut anul acesta la Miami la DevCon 2013, voi puteti sa il vedeti in prezentarea de mai jos.


Windows 8.1 va fi disponibil gratuit, pentru cei care au deja instalat Windows 8, printr-un update care va fi lansat la mijlocul lunii Octombrie, anul acesta. Oare cine s-a gandit sa redenumeasca Service Pack 1 in 8.1?
Surse: gsmarena blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu