Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 15 februarie 2014

Natie de jucatori si specialisti

Daca te "mananca in fund" si ceri un sfat cu privire la o viitoare achizitie pe forumurile noastre de "specialitate", sa te tii ce raspunsuri primesti. Ma uit pe forumuri si peste tot ma lovesc de 2 lucruri:

1 - toata lumea cauta dispozitive pe care sa se joace. E plin de postari gen "caut telefon - de care? - sa pot sa ma joc pe el XX si A9 si YY", "vreau sa iau TV - de care - sa pot sa vad filme si sa ma joc", "vreau tableta de 8 milioane - de care - sa pot sa ma joc orice". In curand o sa apara masinile de spalat cu Android si touchscreen, pentru ca la baie, cat spala, sa poti sa te joci un Angry Birs, ceva. Sau aragazul cu touch la care sa mai faci cateva nivele de Flappy Birds. In ceea ce priveste raspunsul - te uimeste: un nene intreaba ce telefon sa isi ia la abonament de la Vodafone si primeste un raspuns halucinant: "eu mi-as lua o chinezarie, vine in tara dupa ce dai 250 euro pe un site obscur din China + ceva taxe vamale si nu are Android, ci o versiune de Android chinezeasca, fara Play. Cea mai buna achizitie pe care o recomand". Asta la un pret la care gasesti un Nexus 4 second, care e cateva clase peste.
 

2 - e plin de "specialisti": peste tot recomandari de top - la TV nu ai voie sa iei altceva decat plasma, sau in cel mai rau caz LED, dar neaparat sa fie de 100Hz reali, nu conteaza ca nu o sa ai posibilitatea sa te bucuri de ei, sau ca plasma nu se mai face si necesita niste calibrari imediat dupa achizitie. Daca vrei o configuratie - ia Intel, nu conteaza ca e scump si pe AMD, in aceeasi bani, iti faci racheta. Daca vrei tableta, ia Allview sau Evolio - cat costa ? - 700 -800 lei, ca e noua si slim, sau ia-o pe cea mai ieftina cu 512 MB ram, apoi plange-te dupa 2 zile pe acelasi forum ca se blocheaza si intreaba cum poti sa mai pui niste ram la noua achizitie. Asta desi, inca mai gasesti Nexus 7 la aceeasi bani si nici nu se compara cu cele de mai sus.

Sa nu uit, premiul pentru cea mai buna achizitie pentru Valentines Day merge la:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu