Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 4 iunie 2014

Noutati

- apare iOS 8 pentru telefoanele Apple: 4S, 5, 5s, 5c si tebletele de la iPad 2 in sus vor avea parte de update. Lumea spune ca incepe sa semene din ce in ce mai mult a Android...chestie de gusturi, zic. Trebuia sa faca ceva sa ii atraga si pe cei cu dispozitive Android in tabara lor, nu?
- Galaxy S5 mini pare a fi fratele "mai mic" al varfului de gama Samsung, ce se va lansa in curand,  cu un ecran de 4.5", HD, quad-core si Mali400, din primele zvonuri rezistent la apa si cu 1.5 GB ram. Asa cum mai zicea cineva, exista pe piata si alte firme care vand ma ieftin produse asemanatoare, la un pret mai bun - eu ma gandesc la Moto G, care isi merita banii, iar versiunea de anul acesta vine si cu slot microSD, ceea ce le va mari celor de la Motorola vanzarile;
- Windows Phone are, in sfarsit, aplicatie pentru a vizualiza fisierele de pe telefon - la cati ani de la lansare ? E primul lucru de care s-au plans clientii atunci, rusinica Microsoft!
- Google Glass a putut fi testat de romani la standurile Quickmobile din marile magazine - e ceva de genul "poti sa pui mana, dar nu poti inca sa il cumperi, desi costa mai mult de 1000 euro".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu