Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 29 februarie 2012

Instalare Windows 8 Consumer Preview

Am instalat pe laptopul amintit aici Windows 8 Consumer Preview versiunea 32 bit si pot spune ca totul s-a terminat in aproximativ 20 minute, ceea ce nu e rau pentru un laptop vechi. Astfel prima imagine pe care o veti vedea la pornirea instalarii este aceasta:


Apoi, in ordine, urmatoarele (observati in colt ora la care a inceput instalarea si veti vedea la sfarsit ca ea se termina in aproximativ 20 minute) :


Bun, pana aici seamana oarecum cu instalarea lui Windows 7, insa de aici devine interesant :


Vi se cere sa va alegeti o culoare pentru ecranul de start ( pentru ca acum numai exista buton de start, este un ecran care da bine pe tablete, dar e mai dificil pe monitorul PC-ului daca nu este touchscreen), apoi diferite setari :


In final va intreaba cum sa denumiti userul si daca vreti sa ii puneti o parola, apoi veti vedea ecranul de start care arata cam asa:



Asa cum vedeti e impartit in doua ecrane, contine programele instalate precum si un shortcut catre desktopul care arata ca cel din Windows 7 dar fara buton de start cum am spus mai sus. Urmeaza un mini joc: "cum inchid calculatorul daca n-am buton de start?". La el voi raspunde in postarea urmatoare ca sa va tin un pic in suspans.
Scuze pentru calitatea pozelor, am doar un HTC Desire de care ma folosesc ( scuza a tinut la Arhi, sper sa tina si la mine :)  )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu