Faceți căutări pe acest blog

vineri, 17 februarie 2012

Zonga - review si giveaway

Azi voi posta despre Zonga, si despre aplicatia pentru Android. Am participat la un concurs la care am castigat o invitatie pe situl zonga.ro. Eram curios ce poate face situl lor si mai ales aplicatia pe Android cu care se laudau. Asa ca am inceput procedura de inregistrare pe care o vedeti mai jos in poze.
Incepi prin a introduce codul invitatiei pe situl lor, apoi iti creezi contul folosind datele tale.


Mai departe verifica datele din contul tau, mai precis numarul de telefon pe care l-ai dat, trimitand un sms cu un numar pe care trebuie sa il introduci in pagina lor.



Spre final poti sa legi contul tau de cel de facebook, youtube sau trilulilu (pentru cine are asa ceva), eu am ales youtube dar nu a reactionat in plus in nici un fel (ma asteptam sa vada un playlist pe care il am in cont si sa imi caute melodiile de acolo ca sa imi recreeze playlistul aici in zonga....n-a facut-o).

Apoi intrii direct in cont.

Odata creat contul poti sa descarci din market aplicatia Zonga pe telefonul tau cu Android si sa introduci userul si parola contului. De aici incepea treaba interesanta insa tot aici m-am blocat.


De ce? Pentru ca as fi vrut sa ascult melodii prin streaming de pe situl lor, dar acest lucru e posibil doar pentru clientii premium. Tot ce pot face acum este sa creez playlisturi cautand melodii prin aplicatia lor si adaugand-o la un playlist sau mai multe ce sunt disponibile la ascultat doar pe calculator. Altfel e pe bani :


Iata si cateva imagini din aplicatia de pe telefon:


Ce mi s-a parut interesant a fost faptul ca in setari ai posibilitatea sa iti setezi o alarma pentru traficul de internet pe care il face aplicatia, daca trece de 200 mb de exemplu ar trebui sa te avertizeze. Altfel, am o surpriza pentru voi.


Exact, pot sa dau mai departe 3 invitatii pentru inscrierea pe situl zonga.ro. Primii 3 care le cer in comentarii le vor primi. asa ca va astept comentariile cu mailul dvs. aici.

4 comentarii: