Faceți căutări pe acest blog

luni, 2 aprilie 2012

Luna eco la Papetarie.net

Ce inseamna "papetarie" de fapt? Citand din DEX "Magazin sau secție într-o librărie în care se vând caiete, hârtie, creioane, penițe etc. Produs (sau articol) de papetărie = produs obținut sub formă de foi (hârtie., carton) sau de obiecte din pastă de fibre celulozice. – Din fr. papeterie."
Ce inseamna "Luna Eco la papetarie.net" ?
 E simplu: cumperi articole de birou, comandand minim 3 articole din gama eco, pana pe 15 aprilie, in valoare de 500 de lei si platesti doar 400 lei.Promotia exclude produsele ce fac obiectul altor promotii. Daca lucrezi la birou, ai nevoie de hartie, pixuri, creioane, etc, tot ce inseamna articole de birou, si acum cel mai simplu este sa faci o comanda la un magazin de papetarie online.


Echipa Dacris care a creat magazinul papetarie.net, are in oferta produse "verzi", care respecta mediul incojurator si va propune COLECTIA VERDE de articole de birou eco:
* Pilot BegreeN, instrumente de scris
* 3M Post-it® reciclate, notite adezive
* Tix ECOAero, notite adezive
* Xerox, hartie reciclata
* Earth-it® Bi’silque, sisteme comunicare si prezentare in afaceri
* ECO-Printy Trodat, stampile
* R-Kive® Fellowes, articole de arhivare
* ECO RAPID, perforatoare si capsatoare
* ECOStyle SKAG, caiete cu spira

Situl este prietenos, mecanismul de cumparare este simplu, practic adaugi in cos ce ai nevoie, apoi apesi butonul "lanseaza comanda" si parcurgi pagina de comanda.
In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
- Cumparator: datele necesare facturarii si  trimiterii coletului.
- Adresa de livrare: daca doriti ca produsele comandate sa fie livrate la o alta adresa decat cea de facturare.
- Metoda de plata: ramburs sau OP.
- Metoda de livare: prin curier rapid.
Procesul este incheiat cu succes cand comanda va este afisata pe ecran si primiti pe e-mail o informare cu privire la comanda .
Oricum ai nevoie de ele, de ce sa nu le comanzi de la papetarie.net? Daca le comanzi, verifica sa fie eco.Ai grija de planeta pentru copii tai !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu