Faceți căutări pe acest blog

joi, 1 noiembrie 2012

Lansarea Iphone 5

Tot vorbeam mai devreme de Iphone 5, au aparut preturile pe eMAG la aceste telefoane si la accesorii (huse, folii, casti sunt toate pe stoc).Se pare ca telefoanele sunt un pic mai ieftine de 720 euro, dar nu cu mult. Pe de alta parte, preturile la Iphone 4S sunt foarte apropiate, ceea ce ma face sa cred ca nu se vor mai vinde prea curand, daca nu le scade pretul. Diferenta dintre cele doua modele este de 450 ron intre modele de 16 GB si 50 ron intre 4S de 32 GB si Iphone 5 de 16 GB. Personal as renunta la 16 GB si 50 ron pentru a achizitiona un model mai nou.

Altfel, fata de Vodafone, eMag este cu 100 ron mai ieftin. Daca la lansare, la noapte, Vodafone vor da acelasi discount de 10%, la fel ca anul trecut, imi vor da inca un motiv, mie si celor prezenti acolo, sa ma faca sa doresc un Iphone 5 de la ei. Ar fi un pret imbatabil de la un operator de nerefuzat.
Ca o paranteza, nici pana acum Orange sau Cosmote nu au precizat preturile la care se poate cumpara telefonul fara abonament.

Nu uitati ca vor fi prezenti la eveniment multi bloggeri pe care ii puteti cunoaste personal. Chinezu, Manafu, Razvanbb si multi altii si-au anuntat deja intentia, pe twitter sau bloguri, sa participe la ora 0.00, in magazinul Vodafone Experience Store din mall-ul AFI Palace.

Sursa poza: vodafone.ro

Un comentariu:

  1. E aiurea sa mai vrei sa cumperi Iphone 4S cand ai cam acelasi pret pentru Iphone 5

    RăspundețiȘtergere