Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 14 noiembrie 2012

Promotie Altex 20 ani -20%

Pe 14 noiembrie Altex Romania ofera 20% reducere sub forma de voucher la toate produsele din siteul www.altex.ro, cu ocazia implinii a 20 de ani de activitate.Voucherul va putea fi folosit la cumpărarea unui alt produs în perioada 16 noiembrie – 16 decembrie.
Spor la cumparaturi!


Cu alte cuvinte, 2parale anunta ca Altex, Media Galaxy si Quickmobile au intrerupt colaborarea cu ei. Sau invers, nu se stie.

Postarea de mai sus trebuia sa apara ieri,cel tarziu azi dimineata, impreuna cu recomandarile mele cu privire la cateva produse care ar merita sa fie cumparate, de pe urma carora ramaneati cu un voucher de 20% cu care puteati sa cumparati alte produse interesante dupa 16 noiembrie. Va apare acum fara recomandarile mele din doua cauze:

1. contul meu de afiliere pe afiliere.altex.ro creat ieri, inca nu a fost aprobat ( oare ce e de aprobat cand la inceput iti cer doar o adresa de mail, configurarea contului o faci dupa ce te loghezi in cont);
Raspunsul celor de la Altex la problema mea este :

"Buna ziua,

Aprobarea contului poate dura pana la 72h, va amintim ca acesta este un open beta, lansarea oficiala va fi pe 20 noiembrie.

Multumim pentru intelegere,

Cristian ŞERBAN
Affiliate Manager"

Oare cand se gandeste Altex ca pot face eu ceva din afiliere daca acum, cand au promotii, nu pot sa ma folosesc de acestea?

2. situl altex.ro este cazut, sau poate ar fi mai bine zis "semi-cazut"- pagina principala este functionala, insa orice categorie vrei sa vizitezi te trimite la o pagina goala (vezi poza de mai jos).


Asteptam cu interes "Black Friday"(mai tineti minte pagina cu pisica de anul trecut de pe eMAG.ro?)
Sursa : 2parale.roAltex.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu