Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 decembrie 2012

Cateva stiri scurte

- Mozilla a lansat oficial Facebook Messenger odata cu lansarea versiunii Firefox 17; pentru a avea acces la Facebook Messenger pentru Firefox, trebuie sa instalezi versiunea Firefox 17, sa mergi apoi pe pagina Facebook Messenger for Firefox si sa dai click pe butonul “Turn On”. Veti vedea apoi in browser, in partea dreapta a paginilor, Facebook Messenger.

- daca tot suntem la capitolul comunicare prin internet, din 14 decembrie se vor modifica anumite aspecte la Yahoo Messenger : Public Chat Rooms si Pingbox vor fi inchise, contactele Windows Live vor apare in continuare in Messenger, dar nu vor mai putea fi accesate, Voice Phone In si Phone Out vor fi oprite din 30 ianuarie 2013, iar utilizatorii nu vor mai putea adauga fonduri in conturile lor, sumele existente vor fi restituite.

- aplicatia Gmail pentru Android a ajuns acum la versiunea 4.2. Cateva dintre imbunătățirile aduse in Gmail 4.2 pentru Android includ posibilitatea de a folosi zoom in mesaje si de a le arhiva sau sterge printr-un gest swipe.

- jocul Angry Birds Seasons va oferi gratuit cate un nivel nou pe zi pană de Crăciun. Astfel, vor fi disponibile in total 25 de nivele noi, plus trei nivele secrete si unul bonus. Ultimul update primit de Angry Birds Seasons a fost acum cateva saptamani, de Halloween si a adus in plus 30 de nivele noi.

Sursa: computergames.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu