Faceți căutări pe acest blog

marți, 4 decembrie 2012

Eu cu cine votez pe 9 Decembrie 2012?

E simplu...cauti pe pagina asta, la Colegii uninominale unde este arondata strada ta, iti notezi pe o hartie la Camera Deputatilor care este colegiul tau, apoi te uiti si la Senat (difera un pic, la Senat sunt grupate cateva colegii de la Camera Deputatilor). Dupa ce ai identificat aceste date, te uiti la candidati la "Poziția competitorilor electorali pe buletinul de vot la alegerile pentru Camera Deputaților și Senat din 9 decembrie 2012"(e in partea de jos a paginii).
Sunt 2 documente excel in care poti face o filtrare dupa primul rand (pentru cei care nu stiu, selectezi primul rand si intrii in meniurile Data - Filter - Auto filter), dupa care alegi Municipiul Bucuresti si colegiul tau. Vei vedea apoi candidatii care vor aparea pe buletin duminica, dintre care trebuie sa votezi o singura persoana pe data de 9 Decembrie 2012.
Daca inca nu stii pe care dintre ei sa ii alegi, poti alege dupa partid/aliante, sau poti sa cauti date pe internet despre persoanele din lista. Ne vedem la vot duminca!Nu lipsiti ca e pacat de cei care au murit pentru ca voi sa votati liberi.

LE: exista si situl asta care te scuteste de cautari pentru colegii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu