Faceți căutări pe acest blog

vineri, 14 decembrie 2012

Vand vouchere ieftin

Am de vanzare vouchere de reducere la diferite magazine online. Pretul este intre 1 euro (plata prin paypal) si 2 euro (plata prin paypal) sau 10 ron (plata in cont ING). Voucherele nu se cumuleaza cu reducerile deja existente.Iata magazinele la care veti avea reduceri :

- Evomag - voucher cu discount de 3% (asta poate poate insemna 40-50 ron la un laptop sau chiar 100 ron la un televizor mai serios).Atentie:
          - Pot beneficia de discount numai persoanele fizice;
          - Beneficiarul discountului trebuie sa scrie codul de discount in căsuţa "Incarcă Voucher/Tichet", inainte de validarea comenzii;
          - Se vor accepta pentru aplicarea discountului numai comenzile cu modalitatile de plata: cash/ramburs, OP, plata cu cardul prin POS (la sediu), fara plata online cu cardul sau in rate online;
          - Codul de reducere nu se cumulează cu produsele semnalate la PROMOTIE sau cu alte reduceri active;
          - Valoarea acestui cupon de discount este unica si nu se poate cumula cu valoarea altor cupoane de discount oferite, pentru a obţine o reducere mai mare.
Pret: 2 euro prin paypal sau 10 ron in cont ING.

- Superpantofi - voucher cu discount de 30 ron.Asa cum spune si numele, este un magazin online care comercializeaza pantofi de dama.Atentie:
          - Voucherele nu se cumulează cu reducerile existente sau cu alte vouchere oferite;
          - Voucherele nu se pot utiliza la produsele realizate la comandă.
 
Pret: 1 euro prin paypal.


- Game-shop - voucher cu discount de 10%. Magazinul vinde jocuri, console si accesorii de firma pentru console si PC. Atentie:
           - Voucherele nu se cumulează cu reducerile existente sau cu alte vouchere oferite;
Pret: 1 euro prin paypal.

- BestKids - voucher cu discount de 10%. Este un magazin online care comercializeaza articole pentru bebelusi si copii mici, jucarii, carucioare, scaune auto, mobilier, cosmetice, imbracaminte si alimentare. Atentie: 
          - Discountul nu se aplica la produsele aflate pe bestkids.ro in categoria Lichidari stoc.
          - Valoarea acestui cupon de discount este unica si nu se poate cumula cu valoarea altor cupoane de discount oferite, pentru a obţine o reducere mai mare.
Pret: 2 euro prin paypal sau 10 ron in cont ING.

La fel ca pana acum, va rog sa ma contactati, inainte de a plati pentru vouchere, prin mail (adresa de contact este in dreapta paginii, jos) sau prin mesaj la acest post.
Spor la cumparaturi!

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Emag nu genereaza vouchere deoarece profitshare a trecut in alta curte. Daca mai gasesti, sunt deja generate din iunie si nevandute sau fake-uri.

      Ștergere