Faceți căutări pe acest blog

joi, 28 februarie 2013

Saptamana femeilor

Urmeaza o saptamana dificila pentru barbati, 01-08 Martie, in care trebuie sa satisfacem dorintele partenerelor pentru a nu intra in conflicte cu ele. Magazinele online, insa, au cam ramas fara oferte speciale. Ma asteptam la mai mult de la ele, insa promotiile s-au rarit in loc sa se inmulteasca, probabil au "dat" tot ce puteau in perioada sf Valentin-Dragobete. Ce merita din ceea ce a mai ramas?

1 - pana pe 4 martie cumperi de la eMAG.ro si ai cadou 10% din valoare produselor sub forma de voucher pe care il poti folosi intre 12 - 21 aprilie 2013 (inclusiv), pentru a cumpăra orice produs din categoriile : Laptop/Notebook, Tablete cu 3G, Televizoare, Videoproiectoare, Aparate foto DSLR, Aparate foto mirrorless, Camere video, Console hardware, Desktop PC, Monitoare cu TV Tuner, Aparate frigorifice, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Plite incorporabile, Cuptoare incorporabile, Cuptoare cu microunde incorporabile, Masini de spalat vase incorporabile. Voucherul este transmisibil si nu poate fi cumulat cu alte Carduri Cadou. Reducerea aferenta poate fi folosita si pentru a cumpara produse resigilate din categoriile mai sus mentionate. Exista o limitare: valoarea cumulata a voucherelor de care poate beneficia un singur client in cadrul acestei campanii nu va depasi suma de 1.000 lei (per client), indiferent de numarul comenzilor inregistrate in perioada campaniei.
Eu as urmari un pic produsele Allview, care beneficiaza de o promotie in plus, un sejur de 2 zile la Moeciu la vila Nicoleta pentru fiecare produs cumparat pana pe 11 martie. Excursia se poate face in perioada  08 mai – 30 iulie 2013, deci, cu putin noroc, poti lipi un sejur la mare de cateva zile la munte gratuite.
Alta categorie interesanta ar fi cea cu camere foto. Nu uitati ca incep perioadele de vacanta si veti avea nevoie de un aparat foto pentru a imortaliza amintiri. In plus, sunt discounturi serioase la camere pe care, altfel, as sta pe ganduri ceva timp daca sa dau bani sau nu.
 
2.- evomag are o tableta buna la 10" cu router cadou la pachet, care merita; ebook reader Kindle fara reclame la 800 ron, iar daca aveti partenera pasionata de jocuri, sunt placi video care vin la pachet cu cate 3 jocuri (numai valoarea jocurilor este uneori 50 % din pretul placilor video);


3.- pentru cei cu bani si pretentii, marketonline are un laptop foarte bun pe care il poti cumpara cu o plimbare cu yachtul la pachet (iar barca arata superb, nu-i asa?).

Cam atat am avut de recomandat, bafta la cumparaturi! Si nu uitati de flori!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu