Faceți căutări pe acest blog

luni, 10 iunie 2013

Samsung EHS62 review

La sfarsitul lunii aprilie, castile pe care le foloseam la telefonul meu, HTC Desire, s-au horatat sa se strice. De fapt, ca la toate celelalte casti pe care le-am avut inainte, primul care a cedat a fost microfonul. Castile sunt modelul cu care vine de obicei telefonul la pachet, HTC E160. Am avut pana acum vreo 4 perechi, toate au decedat in acelasi fel. 
Ramas fara, am inceput sa caut un inlocuitor si am gasit castile Samsung EHS62. Pretul era cam in aceeasi zona cu cele HTC, asa ca am testat un pic performanta. Sunt mult mai bune decat cele HTC, se aud foarte bine, bass-ul este foarte clar si mai puternic decat E160, vin la pachet cu 3 perechi de bureti moi, de silicon, de diferite diametre, care pot schimba cu usurinta (din pacate tot cu aceeasi usurinta se si pierd).
Cu buretii potriviti, castile izoleaza fonic foarte bine, nu se mai aud masinile si tot zgomotul din jur, dar mare atentie: daca va plimbati pe strada cu ele in urechi nu veti mai auzi claxoanele masinilor si asta poate fi o problema uneori. Nu le recomand biciclistilor din aceasta cauza.
Cablul este moale, destul de lung si vine in doua culori, alb sau negru, cu o variatie de albastru la capatul care se baga in ureche si are un buton pe fir, in dreptul microfonului, pentru a raspunde la apel sau inchide, care poate fi folosit si pentru a porni muzica (eu folosesc Google Music cu care ma impac foarte bine). Singurul lucru pe care il regret este faptul ca nu pot regla si volumul de pe fir.
Pe total, sunt niste casti foarte bune pentru segmentul de pret in care se incadreaza 50-60 ron si le recomand pentru a fi folosite drept hands-free pentru telefon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu