Faceți căutări pe acest blog

marți, 15 octombrie 2013

Telefoane smart si tablete Utok

Pe langa cele cateva branduri romanesti, E-boda, Allview, Evolio, care comercializeaza tablete si telefoane smart, incepand cu data de 10 octombrie 2013, si-a facut aparitia pe piata romaneasca brandul UTOK. Ei isi propun "sa aduca in prezent tehnologiile viitorului", cu ajutorul celor 6 modele de smartphone si 7 modele de tablete, pe care le lanseaza, cu aceasta ocazie. Este vorba de telefoane si tablete cu procesoare quad-core si dual-core, cu garantie extensibila la 5 ani, ecrane IPS, camere duale, cipuri grafice pana la 8 nuclee, avand ca bonus abonamente gratuite de o luna la aplicația Seenow si 100 de carti in format electronic in romana si limba engleza prin aplicatia Elefant eBooks Reader, la preturi accesibile.
Incepand cu data de 10 octombrie, puteti cumpara telefoane smart UTOK ieftine, incepand de la 399 lei, pana la 1499 lei, pret recomandat, cu ecrane touch de la 3.5" pana la 5". Telefoanele au ca bonus o cartela sim Orange prepay, care include:
- 200 MB internet pe mobil ;
- 125 minute si SMS nationale si internationale ;
- 3000 de minute in retea ;
- SMS nelimitat in retea.
Unele modele sunt disponibile incepand cu data de 30 octombrie. Pentru detalii si specificatii puteti vizita situl UTOK, de unde le puteti cumpara. Tot pe situl lor, veti gasi tablete UTOK ieftine, incepand de la 300 lei, tableta cu procesor single-core si  ecran de 7", pana la 999 lei, versiunea cu procesor quad-core si ecran de 10.1".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu