Faceți căutări pe acest blog

joi, 28 noiembrie 2013

Black Friday weekend

LE (adica azi. 29.11) 2 laptopuri care sunt foarte bune la categoria de pret pana in 2000 lei:
- ultrabook Toshiba cu quad-core
- laptop Asus
Daca preferati categoria 10-11" la Maguay s-au dat cu 620 lei, iar Evolio inca are la 850 lei cu SSD de 64GB.

Maine va fi din nou Black Friday la magazinele clickshop, koyos, evoMag, F64 - poate reusesc sa prind un pret bun la steamerul pe care il caut.
Vor apare cateva jocuri interesante pe Android: 
- Assassins Creed: Pirates, care are o mica legatura cu jocul nou aparut din seria AC, posibil si cateva personaje comune, iar bataliile navale vor putea fi jucate si pe telefoane sau tablete.
- GTA: San Andreas - foarte asteptat de fanii seriei GTA, dupa portarea lui Vice City. Stiu cativa vecini care asta au jucat cativa ani la rand, spre disperarea parintilor (stricau sistemul de operare si veneau la mine sa il reinstalez, cu cd-ul in mana);
Chrome are o extensie noua, Google Voice Search Hotword, care permite cautarea prin voce pe Google. Stiu, ea exista deja, insa era functionala doar dupa ce dadeai click pe iconita cu microfonul. Acum se promite ca aceasta cautare va fi posibila oricand, dupa rostirea cuvintelor magice "OK Google". Ca idee, ce puteti cauta verbal pe telefon sau tableta in Google Now, puteti vedea in poza de mai jos. Posibil ca unele sa mearga si pe desktop.
Sursa: GSMArena blog

LE: a inceput Black Friday pe Google Play pentru jocuri si aplicatii - urmariti-ma pe Twitter si Facebook pentru cele mai interesante promotii !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu