Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Seriale noi pe care le recomand

Desi pe James Spader l-am remarcat prima oara in Stargate, acum era sa nu il recunosc. A imbatranit, iar in acest serial are parul foarte scurt si nu poarta ochelarii cu care eram obisnuit in Stargate. Altfel joaca foarte bine, iar serialul evolueaza foarte promitator. Asta pana cand am vazut ultimul episod, care a fost gandit pentru dobitoci. Aia doi o intreaba pe terorista daca il cunoaste pe profesor, ea zice ca nu (desi pozele lui erau peste tot in apartamentul ei) si gata, el nu mai e suspect si au sters tot cu buretele...

Sherlock Holmes in New york si Lucy Liu pe post de Dr. Watson....sincer a fost un soc prima oara cand am vazut debutul serialului. Apoi, trecand peste asta, scenaristii au reusit sa aduca in secolul nostru un detectiv la fel de ciudat ca originalul, cu ticuri si tabieturi din zilele noastre (obsesia pentru TV, iPhone, tablete, etc). Iar Moriarty, punctul slab al lui Holmes, este tot o atragatoare femeie. Sunt curios cum vor relua Sherlock, o alta adaptare adusa in zilele noastre destul de reusita ?

Un detectiv imobilizat in scaun cu rotile, cu o minte brici si o echipa de politisti neconformisti aleasa de el. Bonus, a ajuns in scaun deoarece a fost impuscat chiar de partenerul lui. Astfel, in urma unei intelegeri cu politia, ajunge sa aibe mica lui echipa si un sediu de unde vaneaza raufacatori si rezolva ele mai dificile cazuri. Nu am vazut nici un episod slab pana acum. De urmarit in continuare. 

O crima ciudata in tunelul subteran ce uneste Franta de Anglia aduce impreuna doi detectivi, o frantuzoiaca si un englez care pornesc pe urmele unui ucigas in serie. Trupul (sau mai bine zis trupurile, veti vedea de ce) este pus exact pe linia ce delimiteaza granita engleza de cea franceza, o bomba este pusa in masina unui scriitor de articole celebru... mai multe nu va dezvalui, intriga serialului atrage pe masura ce il urmaresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu