Faceți căutări pe acest blog

luni, 3 februarie 2014

Windows XP - ultimile 2 luni de "viata"

Haideti sa clarificam un pic ce se va intampla cu Windows XP incepand cu data de 8 Aprilie 2014: 
- nu, nu se va bloca calculatorul din senin, asa cum s-a zvonit ca se putea intampla la 01.01.2000;
- nu, nu se va stinge calculatorul deodata, la ora 00.00, pe 08.04.2014;
- totul va functiona la fel ca si pana acum - ce a functionat bine, va functiona la fel de bine, ce nu a functionat pana acum, nu va functiona nici de atunci incolo.
- singurul lucru care se va intrerupe este suportul tehnic al celor de la Microsoft pentru sistemul de operare Windows XP, incepand cu data de 08 Aprilie 2014. Asta inseamna ca nu vor mai fi rezolvate buguri de sistem, nu veti mai vedea atentionarea cu "exista X update-uri de instalat" in bara de jos, langa ceas. Restul va functiona la fel de bine, ca si pana acum. Si, ca sa fim sinceri, in afara de update-urile, mai mult sau mai putin zilnice, care apareau din senin in bara, cati dintre voi ati solicitat, in mod direct, direct celor de la Microsoft, suport tehnic? Aproape nimeni, dintre cei pe care ii cunosc, n-a facut asta vreodata.
Daca folositi drept antivirus Microsoft Security Essentials, va recomand sa renuntati la el si sa va instalati un antivirus adevarat, gen Kaspersky. Nu e foarte scump si va poate salva datele de virusi fara batai de cap. In combinatie cu Malwarebytes este aproape imbatabil.
Deci stati linistiti, nu se intampla nimic grav pentru voi incepand cu data de 08 Aprilie 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu