Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 3 noiembrie 2018

Cazinourile online - între relaxare şi dependenţă

   Dacă unora le place ciocolată, altora filmele, băutura, femeile, sau bărbaţii, există unele persoane, în lume, care pot simţi doar plăcerile simple legate de câştiguri imediate. Când la locul de muncă, sau în anturajul în care te învârţi nu ai parte de aşa ceva, începi să te îndrepţi spre jocuri de noroc, spre cazinouri . Iar dacă, în viaţa reală, la un cazinou trebuie să te îmbraci destul de prezentabil, că nu intra chiar oricine pe porţile lor, în cazinourile online ai acces chiar de acasă, din fotoliul tău confortabil de la birou, sau poate chiar din pat, cu laptopul în braţe, scutind nişte bani pe care i-ai da pe haine "de fiţe". Unul dintre aceste cazinouri online, unde poţi juca legal şi în siguranţă, este NetBet.


     Câteva lucruri trebuie să ştii despre cazinourile online: sunt foarte atent urmărite de fisc şi, ca să te protejezi, ai grijă să fie legale. Verifică-le aici, mai întâi. Dacă totul e ok, fă-ţi un card de debit special pentru astfel de activităţi, în contul căruia să pui, periodic, o sumă pe care eşti sigur că îţi permiţi să o pierzi, fără sacrificii mari. Nu juca direct de pe cardul de salariu, sau de pe cel de credit, pentru că vei fi tentat, la un moment dat, de un posibil câştig fabulos, care se poate transforma uşor în pierdere dureroasă. Impune-ţi un target de câştig/pierdere pe zi şi încearcă să nu îl depăşeşti. Dacă o vei face, plăcerea de a juca într-un cazino online se va transforma în dependenţă, de care se scapă foarte greu.

    Apoi, alege-ţi jocul preferat: poker, baccarat, ruletă, 21 - verifică dacă eşti la curent cu regulile lui şi dă-i bătaie! Nu uita scopul pentru care ai intrat pe site-ul cazinoului online: relaxare şi distracţie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu