Faceți căutări pe acest blog

vineri, 22 martie 2013

Ma inscriu si castig

Atat de simplu? Da, este de ajuns sa va introduceti datele in  Panelul Online al Mednet Marketing Research Center si puteti castiga un aparat foto digital Fujifilm sau una dintre cele 10 memorii USB de 4 GB. Despre ei puteti citi si pe Facebook, MEDNET Marketing Research Center este membra ESOMAR (The World Association for Research Professionals) si SORMA (Societatea Romana de Marketing si Cercetarea Opiniei Publice), fapt ce constituie o garantie in plus pentru calitatea serviciilor oferite. Scopul acestui concurs este realizarea unei baze de date cu persoane care vor sa participe la sondajele online viitoare. Informatiile pe care le veti introduce sunt confidentiale si nu vor fi divulgate altor persoane. Dupa completarea chestionarului veti ajunge pe pagina de mai jos. Inscrierea nu dureaza mai mult de 2 minute, eu m-am inscris deja.


Voi ce mai asteptati?

Un comentariu:

  1. Cei ce doresc sa-si exprime parerea si in cadrul sondajelor www.VoceaPacientului.ro : "Mituri despre sanatate" participa in fiecare vineri la tragerea la sorti a unui premiu. In luna aprilie premiile sunt: 3 rollere Parker si o rama foto digitala Philips. In cazul in care completezi mai multe sondaje iti oferi mai multe sanse de castig.

    Azi sunt disponibile 4 sondaje: Mituri despre boala cardiaca, Mituri despre cancer, Mituri despre sanatate mintala & violenta si Mituri despre bolile respiratorii. Mai poti accesa si peste 500 de 'pastile' cu stiri medicale de calitate, peste 120 de prezentari cu sfaturi medicale practice sau poti sa te relaxezi urmarind colectia de secvente amuzante de pe pagina e-fun. In plus, in fiecare vineri gasesti stiri medicale noi.

    RăspundețiȘtergere