Faceți căutări pe acest blog

joi, 30 mai 2013

Samsung lanseaza S4 mini

Dupa o gramada de speculatii, Samsung a hotarat sa dezvaluie pe blogul oficial specificatiile finale ale lui S4 Mini, precum si data de lansare: 20 iunie 2013. Procesorul va fi un dual-core la 1.7 GHz, memoria ram 1.5 GB, cea interna de 8 GB, cu  aproximativ 5 GB disponibili pentru utilizatori si slot de microSD pana la 64 GB, camera frontala 1.9 megapixeli, cea de pe spate de 8 megapixeli, baterie de 1900 mAh, iar sistemul de operare la lansare va fi Android 4.2.2. Ecranul va fi de 4.3" qHD, de tip SuperAmoled si va avea si versiune dual-sim.

Din pacate, cred eu, la lansare va face concurenta, ca pret, lui Galaxy S3. Iar intre S3 si S4 mini, va fi oare preferat S3? Pacat ca nu este mai mic, dimensiunile lui S3 mini ar fi fost perfecte pentru tehnologia lui S4 mini. Dar pana pe 20 iunie mai e un pic si vom vedea atunci preturile oficiale.

Sursa:  global.samsungtomorrow.com

Un comentariu:

  1. Nu prea pot sa spun ca noul S4 mini e mic, e foarte mare si chiar e un telefon la fel de performant ca S4, doar ca are componente mai mic, atata tot.

    RăspundețiȘtergere