Faceți căutări pe acest blog

duminică, 6 octombrie 2013

Cateva de weekend

Continuand postul anterior, cutremurul de noaptea trecuta (5.3 sau 5.5 grade , in functie de surse) m-a prins in camp, intr-o masina, impreuna cu cumnatul meu. Nu va ganditi la prostii, pazeam niste materiale de constructie, deoarece s-a apucat sa isi faca casa, iar saptamana viitoare ar trebui sa toarne fundatia. Asa ca a parcat masina peste fiarele pe care le va folosi si s-a mutat in masina noaptea trecuta, pentru ca a vazut sambata cativa tigani care se cam uitau cu jind la ele. Am hotarat sa ii tin de urat peste noapte si, impreuna cu o sticla de Busuioaca de Bohotin (multumesc Arhi ca mi-ai facut pofta amintind de vinul asta) ne-am petrecut noaptea in masina. El a avut si o tableta la care ne-am uitat pe youtube la cateva piese de teatru clasice ( Take, Ianke si Cadar, O scrisoare pierduta ), la filme ( Pruncul, Dolarii si Ardelenii) si la o reluare de la 4 nunti si o provocare. Bateria a tinut surprinzator de mult, 10 ore. In caz ca va intrebati, modelul este un Galaxy Tab 2 de 10" . O luase cu el si uitase incarcatorul, iar tableta are o mufa mai speciala pentru incarcare. La inceput am crezut ca facuse o mare greseala, dar ne-a tinut de la 22 pana la 8 dimineata si asta cu wifi pornit si gps (am descoperit dimineata pe la 7 si le-am dezactivat). 
Se pare ca dupa cutremurul de aseara, aplicatia de pe iOS "Alerta cutremur Vrancea" a urcat in top, daca e sa ne luam dupa poza lui Manafu pe care o vedeti alaturi.
Vorbind un pic despre saptamana trecuta, am avut parte de un clip viral superb, pe care l-am vazut la Zoso, in care trei fete, pe numele lor Marta Cotuna, Ana Hutu si Beck Corlan, au facut senzatie cu o istorie prezentata pe scurt a evolutiei muzicii usoare romanesti din 1931 si pana in prezent. Daca nu l-ati vazut pana acum, il puteti vedea mai jos, merita sa ii dedicati 10 minute din viata.



Si daca tot vorbeam de virale, iata un exemplu de parinti idioti, care isi fac fata sa planga, chiar daca este vorba de fericire, pentru ca o anunta fara menajamente ca vor pleca impreuna in excursie la Disneyland.



Fetita este instabila emotional, lucru pe care mai mult ca sigur o stiu si ei, iar o astfel de veste, foarte asteptata si dorita de fetita, o puteau anunta intr-un fel in care sa nu ii provoace emotii extreme. Iar ei o fac nu o singura data, ci de doua ori.



In incheiere va anunt ca va mai apare un film din seria Jack Ryan - Shadow Recruit. Seria mi-a placut foarte mult, pentru ca e vorba de un fel de James Bond, dar mult mai uman, pus in situatii neobisnuite, care reuseste sa iasa din incurcaturi prin fortele proprii, nu cu gadgeturi. Si alt motiv pentru care mi-a placut, este ca rolul principal a fost interpretat in trecut de actori foarte buni. Sa vedem ce poate da acum din el . Filmul va apare in Decembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu