Faceți căutări pe acest blog

luni, 7 octombrie 2013

Plantronics M25 - unboxing si review

Asteptam de mult sa fac review pentru Plantronics M25, o casca bluetooth pentru telefon si iata ca s-a ivit ocazia. Este o casca handsfree relativ noua, aparuta pe piata anul trecut, daca nu ma insel, foarte usoara, are numai 8 grame, care se poate imperechea cu doua telefoane simultan si care are o raza de actiune de aproximativ 10 metri. Cand bateria este plina, raporteaza un timp de vorbire de 11 ore. Spun raporteaza, pentru ca atunci cand o pornesti, o voce iti spune in ureche cat timp poate fi folosita in ore de convorbire si daca s-a conectat la telefon. Atunci cand o opresti, iti spune ca se va opri. 
Ceea ce este interesant la ea, este faptul ca poti asculta muzica de pe telefon la casca, daca este conectata la telefon. Din pacate, muzica nu porneste si nu se opreste daca este apasat butonul de pe casca, la fel ca la hansdfree-ul cu fir, cu care vine telefonul, de obicei.

Pachetul contine doua carticele, casca, doua sisteme de prindere , una din plastic peste ureche, standard si una din silicon, care se pune peste difuzor si tine casca in ureche. Desi se pot folosi simultan, al doilea sistem, daca este folosit singur, nu deranjeaza urechea, insa nici nu pare a avea o priza foarte buna. Personal, prefer sa le folosesc pe amandoua, cel peste ureche nu ma mai deranjeaza, fiind obisnuit cu cel de la casca anterioara, tot un Plantronics, modelul Explorer 260, care era mai rigid.
Tot in pachet se gaseste un alimentator de priza cu mufa microUSB si capete pentru Europa cu doi pini, sau trei, tip UK.
Volumul este acceptabil, insa prefer sa il tin la maxim (poate sunt eu mai surd, insa la un nivel mai mic, avand in vedere zgomotul de pe strada, este dificil de inteles ce vorbeste cel care te suna/pe care il suni).
Daca va tenteaza fratiorul mai scump, Plantronics M55, singurele diferente dintre ele, in afara de pret, sunt aspectul si faptul ca M55 are comanda vocala pentru a raspunde la apel. Spui "Answer" si casca va raspunde automat, fara sa apesi pe buton.
Deoarece folosesc casca impreuna cu telefonul meu pe Android, S3 mini, am cautat in Play aplicatii android pentru Plantronics, care ar putea fi folosite pe telefon si am gasit Headset Battery Meter, care are un widget in care poti vedea nivelul bateriei castii. Nu apare ca un procent, sunt doar 5 linii intr-o baterie.
Plantronics M25 poate fi gasit aici, sau la promotie azi la Marketonline.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu