Faceți căutări pe acest blog

luni, 7 octombrie 2013

Cum creezi locuri de munca si cum faci rost de bani la buget

Pornind de la ideea lui Zoso, vreau sa va zic cateva vorbe despre ce s-a intamplat saptamana trecuta si nu numai. Trec cel putin o data pe saptamana prin intersectia 13 Septembrie cu Libertatii, pe care o puteti vedea si in imagine. Traseul meu obisnuit este cel marcat de sageata albastra. Fiind pieton, am doua treceri pe care trebuie sa le trec: 1 si 2. 

Pentru cei care nu stiu, trecerea 2 de pietoni este in doi timpi. Se pune verde pana la mijlocul soselei, in timp ce pentru a doua jumatate este rosu, apoi astepti pe mijloc sa se puna verde sa ajungi la SRI. Ei bine, multe masini forteaza pe rosu cand vin de pe 13 Septembrie si fac stanga pe Libertatii si nu acorda prioritate pietonilor.
Daca ar pune cineva doua camere mobile pe stalpi la trecere si in punctul 3 ar sta un echipaj care sa opreasca pe cei care incalca legea, urmand ca amenzile sa le scrie o dactilografa pe loc, asa cum zice si Zoso, in prima zi si-ar scoate banii pe echipamente si salariile toti 3, urmand ca restul de 29 de zile sa adune bani la buget.
Doar o idee...pentru ca de fiecare data cand am trecut pe acolo, am constatat acelasi lucru. Si sunt sigur ca si voi puteti veni cu exemple de intersectii unde se forteaza semaforul zilnic foarte des.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu