Faceți căutări pe acest blog

vineri, 11 octombrie 2013

Cugetari de weekend

Campania #HaotikAmbasador s-a terminat, ceva mai repede decat era planuita, deoarece cei de la Samsung i-au raspuns in mod oficial lui Haotik. Ceea ce m-a surprins, este ca au raspuns tuturor celor care au ales sa posteze despre campanie. Chiar si mie, dupa cum vedeti mai jos :

Bună,
Sunt Monica Jitariuc și lucrez pentru brandul Samsung la agenția de relații publice THE PRACTICE.  
Am citit articolul tău și iată răspunsul SAMSUNG.
 
Dragoș a primit deja acest răspuns.

Îi mulțumim lui Dragoș pentru pasiunea sa pentru produsele și brandul SAMSUNG. Îi mulțumim și pentru mesajele despre SAMSUNG pe care le-a postat recent pe blogul său și pe celelalte canale.

Din mesajele lui recente, înțelegem că Dragoș și-ar dori un alt tip de parteneriat contractual cu SAMSUNG (nu în cadrul Samsung Mob!lers) pentru a deveni un ambasador al brandului. În prezent, nu avem alt program de ambasadori de brand pentru entuziaștii SAMSUNG, în afara programului Samsung Mob!lers. Programul Samsung Mob!lers este o comunitate de utilizatori voluntari de dispozitive mobile SAMSUNG, care testează produsele noastre și cărora li se oferă oportunitatea de a participa la evenimentele noastre de marketing.

Apreciem inițiativa lui Dragoș și punctul lui de vedere și îi mulțumim încă odată pentru susținere. În calitatea sa de blogger, îl vom ține, bineînțeles, la curent cu toate noutățile noastre.

Sunt aici pentru detalii,

Monica

Frumos din partea lor. Oricum, cred ca nici ei nu se asteptau sa se faca atata valva pentru asta.
Trecand mai departe, am castigat recent, la un concurs organizat de Arhi, un voucher de cumparaturi valabil pe situl altex.ro. Daca nu ati mai fost de curand pe situl altex, va anunt ca si-a schimbat infatisarea, mai putin lag, cateva buguri care vor fi reparate in curand si e mai usor de comandat produse de pe el. Ceea ce inseamna ca urmeaza, in curand, niste review-uri. Spun niste, pentru ca vor fi doua. Initial m-am gandit sa iau o tableta, dar fata mea are un telefon cu Android, vechiul meu Desire si nu vreau sa ii distrag atentia de la invatatura mai mult de atat. Stiu, exista Applock, pe care il folosesc din plin. Acum am ales o pereche de casti bluetooth si o tastatura wireless pe care o voi folosi la televizorul meu LG. Cum se zice pe la TV, stati pe aproape, ca sa vedeti cat de bune sunt.
Pentru weekend va recomand sa mergeti sa vedeti Gravity 3D, toata lumea il lauda si cred ca nu degeaba. Personajele principale sunt interpretate de Sandra Bullock si George Clooney. Initial, a fost propusa pentru rolul feminin Angelina Jolie, dar aceasta a refuzat. Rolul a mai fost propus, conform imdb, actritelor Rachel Weisz, Naomi Watts, Natalie Portman, Marion Cotillard, Abbie Cornish, Carey Mulligan, Sienna Miller, Scarlett Johansson, Blake Lively, Rebecca Hall si Olivia Wilde. In final a fost preferata Alt film care merita, in special daca sunteti fani ai curselor de F1, este Rush, care povesteste un pic din rivalitatea dintre James Hunt si Niki Lauda, doi piloti care au concurat in anii '70.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu