Faceți căutări pe acest blog

luni, 2 decembrie 2013

Toshiba Satellite M50D-A-10Z driveri Windows 7

Recomandarile mele de zilele trecute au ajuns la cunoscuti, care au luat un Toshiba Satellite M50D-A-10Z si un Evolio U9 cu SSD de 64GB. Primul a ajuns deja la prietenul meu, care m-a rugat sa il ajut sa gaseasca driveri pentru a instala Windows 7 pe Toshiba Satellite M50D-A-10Z, doarece, pe pagina producatorului nu se gasesc decat driveri pentru Windows 8 sau Windows 8.1. 
Ceea ce m-a ajutat foarte mult, a fost situl celor de la MaConfig, care au un utilitar ce poate detecta componentele hardware si apoi propune linkuri de descarcare pentru driverii care se potrivesc.
Deoarece laptopul este nou aparut, nu am reusit sa gasesc decat driver pentru lan si wifi, apoi restul le-am cautat pe internet, cu ajutorul lui Aida, programul care a inlocuit Everest, pe care il folosesc de obicei pentru a detecta componentele hardware care nu au drivere instalate.
Pentru a va scuti de munca de cautare, va ofer aici toti driverii de care aveti nevoie, pentru a instala Windows 7 pe Toshiba Satellite M50D-A-10Z. 
Miercuri sau joi va sosi si micul Evolio, insa pentru acesta se gasesc drivere pe pagina oficiala a produsului.

12 comentarii:

  1. Mulumesc Frumos pentru Ajutor la Drivere si Respect !

    RăspundețiȘtergere
  2. tot respectul pentru oameni ca tine
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. salut, am probleme la folosirae bluetoothului, mi-am instalat windows 7 pe 64 de biti, deci driverul tau nu se potriveste, am descarcat o gramada de drivere, de toshiba de lenovo de acer, numai nu reusesc sa il fac sa mearga, de 2 zile ma chinui cu el. am folosit driveridentifier sa caut drivere. in device manager imi apare bluetooth rfcomm si bluetooth v4.0 module (wb335) amandoua cu semnul exclamrii. spre sa ma poti ajuta cumva ca sunt deja disperat. apropo acest review m-a ajutat foarte mult, e foarte reusit si apreciez ca ai pus driverele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laptopul nu e la mine(nu e al meu) - ai incercat Maconfig, cum am spus mai sus? E exact acelasi model de laptop?

      Ștergere
    2. am incercat dar cred ca pentru w7 x64 nu este driver, imi apare downloadul in gri si nu pot da click in dreptul bluetoothului

      Ștergere
  4. da am acelasi laptop, pe laptopul pe care l-ai instalat windows 7 pe 32 puteau fi utilizati toti cei 4 gb ram?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Placa video nu are memorie dedicata, deci va utiliza din cei 4 GB de ram, asa ca poti folosi cu incredere Windows pe 32.

      Ștergere
  5. salutare,
    driverele sunt pentru windows 7 pe 32 biti sau 64?

    mersi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca tin bine minte erau pe 32 bit. Incearca-i, in cel mai rau caz iti da eroare la instalare la inceput si nu se vor instala. La chipset, de exemplu sunt amandoua, restul nu mai stiu si nici in denumire nu zice.

      Ștergere